Juleavsluttning for VIP-NIGTH

http://bildegalleri.nri-imf.no/#117

Tenåringene i Molde bedehus har hatt juleavsluttning og Audun Vesetvik har sendt oss følgende tekst og bilder:

Ungdomsklubben vår ”Vip night” har samling annenhver lørdag på bedehuset. Ulike aktiviteter, andakt, musikkvideoer, kiosk og utlodning står blant annet på menyen. Lørdag 24. november hadde ungdomsklubben ”Seinkveld” fra Malmefjorden tatt turen til oss. Tidligere i høst var vi på besøk hos dem.  Det er positivt å holde kontakt med andre ungdomslag, da kan vi bli kjent med hverandre, samarbeide og oppmuntre hverandre.

Denne gangen var bowling kveldens aktivitet, men før vi dro til Moldehallen for å bowle, hadde vi en samling i peisestuen. Audun Vesetvik hadde en andakt over Salme 34:9: Smak og se at Herren er god! I Matteus 7 oppfordrer Jesus oss til å be, lete og banke på. Søker vi Herren, da vil Han komme oss i møte og vi vil se at Han er god!

Deretter ble det bowling. Selv om det ikke ble ”strike” på hvert kast, hadde vi det kjekt og sosialt sammen! Vi ønsker å fortsette med å treffe hverandre på denne måten!

Fra nyttår av flytter vi samlingene fra lørdag til fredag. Møtetidspunktet vil da bli fra kl. 20.00-22.30. Da vil vi ha samlingen vår rett etter Vip, og vi tror dette er positivt. Vip er et tilbud for de som går i 4-7 klasse, og de har god oppslutning på samlingene sine. Her er det ofte mellom 20-30 barn som kommer. Vi håper at disse barna kan få en naturlig overgang til Vip night, men da er det viktig at vi allerede nå begynner å knytte sterkere relasjoner til barna på Vip. Vi vurderer også om vi skal gå ned et klassetrinn, slik at det blir fra sjuende klasse og oppover. Vi håper disse endringene også kan hjelpe på framøte på Vip night, for oppmøtet her har vært litt ustabilt i høst.

Det er også behov for flere ledere på Vip night, så ta kontakt med Audun om dette er noe du kunne tenke deg. Håper du kan være med i bønn for barne- og ungdomsarbeidet som drives på bedehuset! Gå inn på www.vip-night.no og få med deg siste nytt fra arbeidet!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *