Rekordresultat for julemessa på Frænabu

http://bildegalleri.nri-imf.no/#116

Ca. 108 000,- kom det inn til misjonen i løpet av 7 timers julesalg.

(klikk på «play» og deretter på den hvite firkanten, så får du store bilder med bildetekst)

Det er en flott gjeng damer som arbeider med julesalget på Frænabu gjennom hele året. Allerede i januar er de i gang og starter arbeidet med messa. Når vi nærmer oss november er alt klart, og de siste dagene før julesalget bakes det store mengder lefse og hjemmebakt julebakst.

I år startet messa med salg av rømmegrøt kl. 1300 – og fortsatte med Familiesamling kl. 1400. Her var det Gunnlaug Lima og Torgeir Frøvik Frøsøye som hadde ansvaret for opplegget.

Etter Familiemøtet fortsatte det med åresalg, salg av varer, loddsalg og åpen kafe. Gjennom hele dagen var det en jevn strøm av folk som kom og gikk, men det var gledelig at så mange var tilstede over lang tid. Det var jevnt over svært godt med folk på Frænabu hele dagen.

Kl. 1800 var det møtesamling med sang av Solemdal Misjonskor og andakt av kretsleder Arild Ove Halås. Så var det tid for kveldstrekning av basarbordet og trekning av kretslotteriet. Vi kommer tilbake med trekningslistene en av dagene.

På vegne av kretsstyret og hele NRI retter vi en STOR, STOR takk til damene som står bak julemessene både på Averøya (også rekord i år – se egen sak) og på Frænabu.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *