Alpha-kvelder i Eidsvåg

En del av forsamlingen på Alpha-kveld i Eidsvåg bedehus

Eidsvåg er en av stedene i kretsen som arrangerer selvstendige Alpha-kvelder.

Mange bygder har arrangert Alpha-kurs de siste 10 – 15 årene, og vi anbefaler sterkt å vurdere det jevnlig. Alpha er et godt og tjenlig redskap for å forkynne det kristne evangeliet, samt å invitere nye inn i det kristne fellesskapet.

Samtidig opplever mange at man når et mettningspunkt når man har hatt flere Alpha-kurs over tid. Dette er ikke grunn til å avslutte satsingen, man kan gjøre en enkle vri.

Selvstendige Alpha-kvelder kan arrangeres regelmessig med samme mal som i et ordinært Alpha-kurs. Men man kan ha andre tema, og trenger ikke å ha påmelding. Kretsleder Arild Ove Halås har denne høsten fått delta på slike kvelder både i Eidsvåg og på Averøya.

Onsdag 26. september var ca. 20 personer samlet til undervisning om Jesu gjenkomst og endetiden i Eidsvåg bedehus. Alpha-kveldene er et samarbeid mellom kirka, bedehuset og pinsemenigheten. Kvelden startet med kveldsmat, så var det lovsang og undervisning før det var en fin samtale rundt et enkelt kaffebord.

Som sagt, dette er en fin måte å drive bibelundervisning på kombinert med et tilbud som gjør at du kan invitere andre med deg på bedehuset. Fra NRI sin side vil vi gjerne støtte opp slike initiativ både med hjelp til undervisning og på andre måter.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.