Spennende og oppmuntrende nyheter fra Molde Folkehøgskole

«Tryggheim» – et av internatene ved Molde FHS «by night»

Akkurat nå presenterer Molde Folkehøgskole sitt nye linjetilbud for skoleåret 2012/2013 .

Styret for Molde Folkehøgskole var samlet til styremøte mandag 24. september. Anne Bente Svendsvik (leder), Margaret Kjøde Rødal (nestleder), Lars Myklebust, Arild Ove Halås, økonomileder Åse Orten, rektor Helge Kjøll jr. og lærerepresentant Øystien Remen Evensen møtte. Per Steinar Orvik hadde forfall. Det ble et styremøte med mange gode nyheter.

Rektor kunne orientere om at det nye linjetilbudet for skoleåret 2012/2013 nå er klart og presenteres denne uka på skolens nettsider. Skal man henge med i konkuranssen om elever kreves det at skolen stadig er i forkant med sine linjer og sitt tilbud. Rektor Helge og personalet ved skolen er svært dyktige på dette.

Til høsten tilbyr skolen blant annet en ny linje som heter  Freeride/Canada.

Gå inn på skolens nettsider og les mer her:

http://www.molde.fhs.no/forside

Ellers fikk styret orientering om at det endelige elevtallet til slutt ble 99 elever. Skolen har blant annet hatt bli kjent tur til Visthus.

Skolens «Brasil-prosjekt» er i fokus også dette året, og det årlige joggeløpet i Molde ga kr. 60 000,- til konkrete tiltak blant fattige barn i Brasil. Les mer om joggeløpet her:

http://www.molde.fhs.no/joggelop-molde-fhs

Øystein Remen Evensen er en av lærerne som har ansvar for Pit Stop hver torsdag. Dette er skolens kristne kveldssamling hvor andakt, lovsang m.m. er faste programposter. Mellom 70 – 80 av elevene deltar fast på disse samlingene !!!!!!

Elevene er også delt inn i «Tro og tanke-grupper» på ca. 10 elever og en lærer. Her følger man et utarbeidet samtaleopplegg som gir rom for spørsmål/samtale m.m. om både tvil og den kristne tro. Dette viser oss den kristne folkehøgskolens unike mulighet til å fremdeles å oppnå det som er skolebevegelsens mål: «Å gjøre hjertene glade ved evangeliet».

Styret for skolen gleder seg over arbeidet som drives ved skolen, over en dyktig rektor og et entusiastisk personale som brenner for å drive en god folkehøgskole, men som mest av alt brenner for å formidle budskapet om Jesus til elevene.

Ta skolen med i dine daglige bønner til Gud – og følge skolens daglige liv på nettsiden. Flere ganger i uka legges det ut nyheter her.

Skolen inviterer ellers til Kulturkveld fredag 19. oktober med fokus på  Brasil.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *