Hilsen fra Molde Folkehøgskole

http://bildegalleri.nri-imf.no/#77

I disse dager rykker rundt 110 elever inn på tunet på Bjørset når Molde Folkehøgskole starter et nytt skoleår.

Her kan du lese en liten sommerhilsen fra skolen:

Fantastisk !

Det nye internatet står nå klar til å ta imot kull 2012/2013 ved Molde fhs. Byggeprosessen har tatt ca. 9 mnd og bygget vil koste ca. 9 mil.

«Det er helt fantastisk at vi nå har fått et helt nytt internatbygg ved skolen» sier undervisningsinspektør Oddvar Sæter jr. Bygget ligger mot vest og har derfor fått navnet Vestborg. «Vi gleder oss til å ta det nye internatet i bruk og er sikker på at dette både på kort og lang sikt vil styrke skolens posisjon blant folkehøgskolene i Norge», sier Sæter jr. Skolens økonomileder Åse Orten som har vært med i byggekomiteen forteller at det har vært en god og effektiv byggeperiode og at prosjektet så langt ser ut til å holde seg innenfor de budsjetterte rammene på 9 mil.» Vi er dypt takknemlige som har fått muligheten til å sette opp dette bygget» sier Orten. At vi har bruk for bygget er  det ingen tvil om, til årets elevopptak har vi mottatt 380 søkere. Det er ny rekord !

 Hektisk sommer med svært god sommerdrift.

Sommersesongen er ofte svært hektisk ved Molde fhs. Elevene var så vidt kommet seg ut av tunet før vi startet opp med å skifte dører, takhimling og taklys i 1.etg. Tryggheim.  Dusjrom er pusset opp på Nyborg og flere av byggene har fått seg et malingsstrøk. I tillegg til oppussingsarbeid har vi hatt en flott sommerdrift. Skolens vandrehjem har denne sommeren hatt rekordmange overnattinger. Vi gleder oss over gode tilbakemeldinger på både fasiliteter, beliggenhet og ikke minst skolens etter hvert så berømte og svært gode frokost.

 Be for skolen.

Rektor Helge Kjøll jr. har en sterk oppfordring til misjonsfolket i Nordmøre og Romsdal og det er at de må be for Molde og Høgtun folkehøgskole. Be om at personalet ved skolene får kraft, visdom og kjærlighet i møte årets elevkull. Be også for den enkelte elev som snart står på skoletunet både på Høgtun og på Molde fhs.

(Det «første» bildet viser undervisningsinspektør Oddvar Sæter jr. og økonomileder Åse Orten foran nybygget. Bilde nr. to viser 60 års jubilantene på elevstevnet 2012 og vi ser en fornøyd rektor Helge Kjøll jr. som ønsker elevene velkommen også dette året. De andre bildene viser byggeprosessen for internatet det siste året)

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *