Nytt vellykket 55 + på Visthus

http://bildegalleri.nri-imf.no/#105

Årets 55 + er gjennomført og fornøyde deltakere har reist hjem med mange gode minner.

Jan Inge Nasvik (Tekst og foto):

Fra onsdag 8. til søndag 12.august var ca 40 personer igjen samlet til ferie og leirdager på Visthus Leirsted.

De fleste hadde vært med tidligere år, og det var lett å se at dette hadde blitt en god tradisjon der de ønsket å ha det trivelig sammen, samtidlig som man fikk god føde både legemlig og åndelig.

Årets gjestetaler var Ole Abel Sveen, som var godt kjent for de fleste både som tidligere generalsekretær og ikke minst fra sin tid som bysekretær i Molde Indremisjon.

Årets tema var : «Trygg er troens grunn» og Sveen fikk gjennom samlingene  gi oss mye om dette temaet utfra Guds ord.  Torsdagen hadde vi besøk av Torgunn Nerland som hadde fagseminar om «Hva er livskvalitet, og senere på kvelden var det kåseri av Oddbjørn Pedersen. Fredagen var den store dagen for Blåtur.

Denne gang gikk turen til Kors gamle kirkegård på Flatmark, så til Kors kirke og  til sist til bedehuset i Medalen der Anne Marie Nerheim tok i mot oss., og der vi drakk kaffe og spiste nisten vår.

På hjemveien kjørte vi opp til toppen av Trollstigen. Vi startet turen i regnvær , men etter noen timer fikk vi strålende sol.

Lørdag  var det Hageselskap og Visthusmesterskapet i Hesteskokasting ble arrangert.  Til overraskelse for mange (spesielt de lokale veteranene) var det Ole Abel Sveen som vant.

Søndagen som var stevnedagen for Visthus . Vi hadde strålende sol og svært godt oppmøte både på formiddag og ettermiddagsmøte. 100 personer var samlet til middag. Innsamlet gave til Visthus ble 18.000 kroner.

Vi takker for fine dager og ønsker velkommen til enda flere neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *