TEN-leir på Frænabu

Les leirsjef Torgeir Frøsøye sin rapport fra ten-leiren i mars.

Tekst  og bilde: Torgeir Frøsøye  

 30 deltakere med ulike forventninger møtte den 23. mars opp for å bruke ei helg av sin verdifulle tid sammen med andre tenåringer på Frænabu. Nå var det klart for tenleir.

 Det var knyttet stor spenning til denne leiren på grunn av en meget motivert og forventningsfull ledergjeng. Dette var en leir hvor vi skulle bruke hele lørdagskvelden på Farstadsanden. Her skulle vi ha stort bål, masse fakler, lage god mat, god underholdning, en gripende delestund og flott fellesskap sammen med hverandre og Jesus. Det ble lagt til rette for at alle som ønsket det skulle få overnatte ute i lavvo.

 Det flotte været uteble. Det ble mye regn, mye vind og innstillingen for å sove ute ble meget lav.

I stedet reiste vi til en fantastisk flott gapahuk på Julshamna. Kanskje den lille gapahuken også var en del av grunnen til at vi fikk et veldig tett og godt samhold på leiren. På Julshamna fikk vi god mat og hadde en flott delestund, før vi tidlig reiste tilbake til Frænabu. Her fortsatte det nære samværet med mye lek og moro.

 Vi hadde noen flotte bibelsamlinger hvor vi gikk gjennom Paulus` brev til filipperne. Både lederne og deltakerene gav utrykk for at de reiste hjem med en følelse av at dette var en helt topp leir, selv om været ikke var helt etter planen.

 Takk til ledere og deltakere som sammen gjorde dette til en leir med godt samvær med hverandre og Jesus.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *