Påskemøter på Frænabu

http://bildegalleri.nri-imf.no/#89

Kveldsmøtene på Frænabu i påska ble oppmuntrende og gode samlinger.

Etter at vi i 2011 desverre måtte avlyse det tradisjonelle påskemøtet på Frænabu, så kunne vi i år igjen åpne dørene på misjonssenteret i påska.

All erfaring fra de senere årene viser at det er på kveldstid folk ønsker å samles til møter på Frænabu i påska. Dette hadde vi tatt hensyn til, og lagt opp til kveldsmøte fra skjærtorsdag til påskeaften. (Bildene ligger i rekkefølge dag for dag).

Skjærtorsdag talte Kåre Sævareid om påskens sentrum og Jesu vei til korset. Annbjørg Sævareid deltok med å lese egne dikt og hun sang sammen med datter Solfrid Elin Sævareid. Per Hestad deltok som pianist.

Langfredag var det våre nye sangevangeliester, Tone og Lars Olav Leithaug som hadde sangandakt om langfredagens tema. De hadde også med seg sin datter Marthe Sofie i sangen- og musikken. Emil Krakeli var møteleder og knyttet inn tanker om påska. Oddvar Myrset var pianist denne kvelden.

Påskeaften var det kretsleder Arild Ove Halås som talte om «for ned til dødsriket» – hva som skjedde fra langfredag til påskemorgen.  Familien Sæbø deltok med sang og musikk. Det er far Audun, mor Synnøve, sønn Magner (som holder seg litt i bakgrunnen under sangen) og døtrene Helene og Sølvi. De var for anledningen styrket av Malin Nordheim (til venstre på bildet). Audun var også kveldens pianist.

Roger Andre Haugland hadde sammen med Randi og Emil Krakeli ansvar for kjøkkenet, og serverte kaffe og kaker etter alle møtene. Mellom 50 – 70 personer møtte opp på disse tre kveldene.

I kollekter kom det inn rundt 14 000,-.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *