Tenåringsleir på Visthus

http://bildegalleri.nri-imf.no/#71

Årets siste leir på Visthus var tenåringsleiren forrige helg. Les leirsjef Audun Vesetvik sin rapport her.

Til sammen samlet det seg 22 ungdommer, da det var duket for tenleir 30. september til 2. oktober på Vistus. Jeg tror dette ble en fin og innholdsrik start på høstferien for de som hadde funnet bussen og veien til Visthus denne helgen.

For mer eller mindre kom alle med bussen fra Molde, og etter forhandlinger med leirsjefen, fikk de aller fleste et rom de var fornøyd med på internatet. Deretter gikk kvelden slag i slag med velkomstsamling, leker, kveldsmat, kveldsmøte og cafesamling med nattkino.

Ungdomsforkynner i ImF,  Stine Mari B Våge, hadde gode og sentrale bibeltimer. Hun snakket om å være barn av Gud, og ha Gud som Far, samtidig som hun delte erfaringer fra sitt eget liv.

På lørdag hadde vi felles action: x-box på storskjerm, beste rundetid med radiostyrte biler, turgåing, og diverse spill. Vi avsluttet med et morsomt sporløp før vi gikk inn og spiste pølse og potetstappe.

Vi hadde også samlingen: Grill en kristen. Her utfordret vi ungdommene til å komme med spørsmål de lurte på. Olav Astad ledet denne samlingen, og Stine Mari, John Arve Hjelvik og Audun Vesetvik var de lederne som forsøkte å gi fornuftige svar på de mange spørsmålene. Her tok vi opp temaer som for eksempel: skapelsen, bibelske språk, hvordan Jesus så ut, himmelen, alkohol, ekteskap og sex. Tror dette var en aktuell samling til ettertanke.

På kvelden ble det kiosk, pizzasnurrrer, quiz og utlodning med mange gevinster. Vi avsluttet kvelden med delekveld, der vi inviterte til samtale og forbønn. Flere av ungdommene benyttet seg av dette tilbudet.

Etter siste bibeltime på søndag, ble det samtale i grupper over det vi hadde hørt. Etter at rommene var pakket ut og ryddet, hadde vi 50-leken. Før bussen dro, var det lasagne som stod på middagsmenyen. Her ble også ulike vinnere kåret og premier delt ut.

Vi vil takke alle som er med i bønn for leirene våre. Vær også med i bønn etter at leirene er over. Be om at de finner styrke i troen midt i sin hverdag, og at Jesus fortsetter å kalle på de som enda ikke har tatt valget om å ta imot Jesus.

Vi vil også takke dere som stiller frivillig som ledere til leirene våre. Dere gjør en kjempeviktig innsats. Er det spesielle leirer dere ønsker å være med på, så er det fint at dere gir beskjed til kretskontoret. Da blir det også enklere for oss!

                                                                                                     Audun Vesetvik – Leirsjef

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *