Julegavetips – «Bare godhet»

Det er på tide å tenke på hva du skal kjøpe som julegaver. Boka «Bare godhet – Asle Hetlebakke i samtale med Anne Berit og Arild Ove Halås» er et godt gavetips.

Boka kan kjøpes på Bok og Media eller på kretskontoret (da får NRI 90,- i inntekter).

Sambåndet Forlag skriver følgende i sin pressemelding:

Nesten hele livet har Anne Berit Halås vært syk. 44-åringen kommer fra Stord, men bor nå på Vestnes i Romsdal. Det er nyrene som ikke fungerer, og dette har også ført til mange andre plager og bivirkninger. Hun har ikke tall på alle sykehusdøgnene hun har bak seg, og flere ganger har tilstanden vært så alvorlig at det har stått om livet. Hun har bak seg en nyretransplantasjon, men etter at også denne nyren sviktet er hun nå helt avhengig av dialysebehandling tre dager i uken.

Midt i dette bærer Anne Berit og ektemannen Arild Ove en sterk og levende tro på Gud. De tror på en allmektig Gud, en Gud som kan helbrede, men også en Gud som kan og vil være der og bære sine barn gjennom det de møter av vanskeligheter på livsveien. Deres vitnesbyrd om Jesus som alltid er der, og som aldri svikter sine, preger hele boken.

”Bokas tittel ”Bare godhet” som er hentet fra Salme 23 i Bibelen er valgt etter vårt ønske. Vi har aldri opplevd annet enn godhet fra Gud, og vi ønsker å dele dette med andre”, sier ekteparet Halås selv.

Dette er en bok om sykdom, men først og fremst en bok om en allmektig Gud som er til stede enten dagene er gode eller vanskelige sett med menneskeøyne. Boken forteller ekteparets historie, men de to har også mye å si om Bibelens budskap om sykdom og Guds omsorg.

Boka koster kr. 180,-.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *