En flott skolestart i koronaåret 2020.

Skolestart med full gymsal og 1 m korona avstand!

En ny folkehøgskolesesong har startet ved Molde folkehøgskole. Spenningen var stor i sommer om vi fikk starte opp igjen skoleåret i august, etter at vi måtte stenge skolen 12.mars i år! Lørdag 22.august markerte vi skolestart med en flott åpningsfest der hver enkelt elev kunne ha med seg en foresatt ihht. smittevernreglene. Dette gikk glimrende!

I løpet av dagen fyltes skoletunet opp med forventningsfulle og spente elever. Elevene ble sluset inn på tunet i 2 kohorter og ble godt tatt imot av personale og elever fra skolens lederlinje. Mange har nok lenge gått og lurt på hvem de skulle bo på rom sammen med. Etter innkvartering i gymsalen var det middag i skolens matsal. Her var det min. 1m avstand mellom stolene og kjøkkenet serverte middag på to ulike tidspunkter.

Åpningsfesten ble ledet av crossFit lærer Camilla Torhaug Selnak. Programmet bestod av tale ved rektor Helge Kjøll jr., presentasjon av elever i gymsalen, og den legendariske presentasjonen av personalet av «IT ansvarlig», lærer Ingvar Grønseth. Festen fortsatte med innslag ved 2.årselevene og hilsen ved styreleder Sigbjørn Sørli. Internatleder Anne Gjerding informerte om kohorter og smitteverntiltak på skolen. Det var sang, musikkinnslag ved Mari Dahle Moltu og bandet ved skolen.

Vi er i gang og gleder oss nå til fortsettelsen og ikke minst til å bli kjent med årets elever. Utpå kvelden møttes elevene til en «bli kjent samling» med 1 m avstand og i kohorter klasevis. Det rapporteres om mye moro og svært god stemning. Følg med oss på nyheter på molde.fhs.no som bli lagt ut i løpet av skoleåret.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *