En fin Seniorleir

Vi var vel alle veldig usikre om det ville bli Seniorleir dette året. Da pga. Koronasmitte og reglene for slike arrangement. Men vi hadde planene  klare, og bestemte av antall deltakere måtte halveres til ca. 20. – Men ville folk melde seg på ?

Torsdag 13.august kl 1200 startet vi opp. Da noterte jeg at det var 21 deltakere + 6 (arrangements-komite og kjøkken. Det var også litt usikkerhet om enkelte programposter. Etter litt frem og tilbake, løste alt seg, og alle hadde fått tildelt hver sin seng.

Det var stor glede blant de fremmøtte, og jeg så at enkelte prøvde å kaste seg rundt halsen på hverandre, selv om dette var forbudt.

Gjestetalere var Marit og Jarle Berland, og vi gledet oss til god forkynnelse og sang, og at det ville bli en fin leir sammen.

Torsdag hadde vi et meget vellykket seminar om førstehjelp. Senere ble det kveldssamling med sang og musikk, –  Et flott kåseri ved Leo Oterhals, og kveldstanker ved kretslederen.

Dagen(e) ble avsluttet (som vanlig)  med «kveldskos før leggetid»

Fredag og lørdag var det morgentrim først og deretter bibeltime ved Jarle /Marit. De fikk gi oss mye gjennom tale og sang. Fredag ettermiddag var det flott sporløp, der alle deltok – Om kvelden sang og musikk-kveld, med rik anledning til å dele og be.

Lørdag var det 2 eller 3 tradisjonelle programposter.

  • Hageselskap ute på gårdsplassen med kaker og allsang og konkurranse.
  • Visthusmesterskap i hesteskokasting, ledet av Oddvar Nyheim. Der måtte også alle Selv om hesteskoen for både opp i luften eller inn mellom trærne. Noen var virkelig gode, mens andre av oss fikk null poeng.
  • Senere på kvelden var det Fest-kveld med festkveld-bufe`og godt program. Det var festtale, og anledning til frie vitnesbyrd.

Søndag er Visthus-stevnedagen med besøk av Solemdal Misjonskor. De deltok både på formiddag og på ettermiddag. Det ble som vanlig servert middag mellom møtene.

Vanligvis kommer det store mengder folk fra fjern og nær til møtene denne dagen. Men det gjorde det ikke (heldigvis).  – Vi var veldig spente og dette ville gå bra med hensyn til koronarestriksjonene.

Leirdagene ble fine på alle måter for vi som var der. – Vi dro glade hjem, takknemlig for  åndelig påfyll fra Gud, og fellesskapet med hverandre, og at det hadde gått så godt arrangements messig.

Takk til Marit og Jarle, -og til de andre aktørene, -og til kjøkkenet – og til hverandre.

Vel møtt neste år til en forhåpentlig koronafri seniorleir.

Skrevet av Jan Inge Nasvik

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *