Spennende tider i Kristiansund

NRI har sammen med Kristiansund Indremisjon og Fredheim Arena jobbet med å få på plass en forsamlingsarbeider. Nå er vi endelig i mål. Nikolas Stangeland fra Sandnes er ansatt som forsamlingsarbeider i KIM. Vi tok oss en prat med Nikolas og ba han fortelle litt om seg selv og familien.

Kan du gi misjonsfolket en liten introduksjon om hvem dere er?

Vi er en liten familie fra Sandnes, som nylig flyttet til Kristiansund for å bidra inn mot Kristiansund Indremisjon. Katrine og jeg (Nikolas) møttes på Bildøy bibelskole, og giftet oss året etterpå. Siden det har vi klart å produsere to jenter, Elisabeth på to og et halvt år og Rebekka på 9 måneder. Vi har også en hund, Luke, men han adopterte vi. Vi har vært aktive i Fredheim arena i mange år, da spesielt i ungdomsarbeidet og lovsangstjenesten.

Fredheim til Kristiansund? Hvorfor?

Vi har som sagt flyttet til Kristiansund nå i sommer. I Sandnes oppleves det å være mye kristent arbeid, og spesielt Fredheim har opplevd en del vekst i nyere tid. Slik har vi forstått at det ikke er i Kristiansund. Så når vi fikk muligheten til å få komme hit å prøve og starte noe nytt, og kanskje vekke litt liv inn i en by som trenger det, så hadde vi lyst å gå på det. Jeg har lenge opplevd et kall til menighetsarbeid, og det å få lov til å komme til et sted hvor det ikke nødvendigvis er så mye arbeid, høres veldig spennende ut! Vi er også i etableringsfasen av livet, og opplever at ting legger seg til rette for at vi skulle kunne gå på dette eventyret.

Hva blir oppgavene mine som forsamlingsarbeider?

Jeg har blitt ansatt inn i en veldig spennende, og noe udefinert stilling. Jeg har litt leirarbeid i kretsen, noe rettet inn mot arbeid som allerede er tilstede i menigheten, men hovedfokuset mitt skal være på å skape noe nytt. Hva det blir, vet jeg ikke enda, det vil være avhengig av hvilke behov en ser i byen og hva vi opplever Gud kaller til.

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *