Flotte dager på Senior-leir

Deltakerne i 2019

Da vi hadde gjort ferdig innrykket ved lunchtider på torsdag 15 august, var vi til sammen med smått og stort 43 personer. På søndag (Visthusdagen) var vi ca 96 personer-

Leiren startet denne gangen en dag senere enn i fjor, og bl.annet ble da blåturen ikke med.

Stemningen og forventningen blant de fremmøtte var stor. De aller fleste kjente hverandre fra tidligere.

Årets gjestetaler var tidl.generalsekretær Ole Abel Sveen, som også hadde med seg kona si.

Da han tidligere i mange år var bysekretær i Molde Indremisjon, var de begge godt kjent med Visthus leirsted og befolkningen i Romsdalen. Sveen hadde 2 sangbibeltimer med temaet «Et levende håp», og festtalen på lørdag kveld. Ellers deltok han på de fleste samværene.og  fikk gitt oss mye både gjennom tale og sang.

Torsdag hadde vi fagseminar ved kjøreskole lærer Per A Berg og om kvelden kåseri v/ Oddbjørn Pedersen med tittel: «Oppveksten på ei øy i havgapet.»

Fredagen var det Sporløp v/ Asbjørn Ørjavik og om kvelden sang/delekveld med  O.A. Sveen og Sigmund Hjelset ved  pianoet.Lørdagen var det tid for  nytt  Hageselskap og ikke å forglemme Visthusmesterskap i hesteskokasting. Oppholdsværet holdt akkurat lenge nok til få gjennomført aktivitetene. Så var det tid for festkveld med god mat, utdeling av premier og flott festtale.

Søndag var Visthusdagen so tradisjonelt henger sammen med seniordagene. Veldig  bra vær, og folket strømmet til fra fjern og nær. Tale av Ole Abel Sveen og kretsleder Ole C. Martinsen og Romsdalkameratene var med og sang på begge møtene.

Det ble en flott Seniorleir og Visthusdag. Takk til Ole Abel Sveen, og alle andre som deltok. Takk også til Kjøkkenet som gjorde en flott innsats og ga oss alle så god mat.

Velkommen tilbake neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *