Fantastisk Bibelhelg på Frænabu

Torgeir Skrunes fra Bergen var kursholder

Torgeir Skrunes fra Bergen var kursholder

Noe av det beste vi har opplevd – slik var gjennomgangstonen blant de mange som var med på opplegget «Bibelens røde tråd» på Frænabu siste helga i januar.

Tekst og foto: Torgunn Nerland

27.-29. januar 2017, med Torgeir Skruns som lærer.

Tema var: Veien gjennom Bibelen. Kurset gikk over 8 timer, fra fredag kveld til søndag. Det var et interessant og mektig stoff, der vi fikk følge «en rød tråd» gjennom Det gamle testamente og ut til Johannes Åpenbaring i Det nye testamente.Vi var en fin flokk på ca. 45 stykker som møtte.
Det var utrolig mektig og stort å kunne få et lite innblikk i Guds store frelsesplan for sitt folk, og for alle som kommer til tro på den allmektige Gud.

Torgeir Skrunes hadde en fantastisk måte å legge frem stoffet på, og vi merket at Guds Ånd ledet han. Det var stort å kunne få se noe av Guds frelsesplan som alt er gått i oppfyllelse, som var forutsagt mange hunder år før det hendte. Alt skjedde som det var sagt av profetene. «Det folk som vandret i mørket skulle få se et stort lys», og de fikk se det. Guds stor frelsesplan med sitt folk Israel, som Han vil åpenbare seg for, og vise seg som det store frelser i tidens fylde. Gud har gjennom alle tider ført sitt folk trygt og godt. Det er når folket setter seg opp mot Guds bud og ordninger at det går dem ille, noe også Bibelens profeter har fortalt oss om opp gjennom tidene.

Men den som setter sin lit til Herren Gud har ingenting å frykte, for Han vil føre oss gjennom både medgang og motgang, trengsler og prøvelser helt til vi er hjemme hos Han i himmelen.
Vi som fikk være under forkynnelsen denne helgen på Frænabu ble velsignet, fordi vi fikk se hvilken stor Gud vi har, som igjen og igjen tar seg av oss, fordi han elsker oss med en evig kjærlighet. Gud er en fortærende ild mot all synd, men elsker synderen, og vil frelse alle som kommer til Han.

Vi vil rette en stor takk til Torgeir Skrunes som var en dyktig pedagog og som fikk ledet oss inn i skriftene på en utrolig fin måte.Vi ønsker deg tilbake, med enda flere bibeltimer. Dette gav mersmak.

Torgunn Nerland

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *