Adventmøte og Julemarked på Frænabu

Bjørn Nerland var dagens tombola-sjef

Bjørn Nerland var dagens tombola-sjef

Det var mange mennesker innom Frænabu fredag 9. og lørdag 10. desember når både årets Adventmøte og Julemarked gikk av stabelen.

Fredag kveld kom nærmere 90 mennesker til festpyntet sal og nydelig julemiddag i godt selskap. Det var kretsstyret i NRI som inviterte til årets Adventmøte, eller julebord om du vil kalle det for det. Dette arrangementet er åpent for alle som vil melde seg på, og i år var det helt fullt.

Kretsformann Leif Harberg ledet kvelden, og det var som sagt full julemiddag med et rikholdig dessertbord, kaffe og kaker m.m. Så var det sang av søstrene Ruth Solbakk og Ranveig Gammelseter. Kveldens kåsør var Bjørn Tore Tornes som fortalte levende og interessant om Hans Nilsen Hauge. Kvelden gikk fort, stemningen var god og det så ut til alle koste seg.

Lørdag kl. 1200 åpnet årets Julemarked. Dette er 4 gang vi har et slikt arrangement, og i år kunne vi ha det i den (nesten) ferdige «Klossen». Der det tidligere var et ubrukt svømmebasseng er det nå et rom på 270 m2. Det var veldig mye folk innom de tre timene markedet varte. Salg av ulike salgsvarer, åresalg, tombola, salg av fisk og matsalg sto på programmet.

Totalt kom det inn vel 75 000,- på disse tre timene som går til Frænabu.

Takk til alle som kom og var sammen med oss disse to dagene!

Klikk på bildene for gallerifunksjon:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *