Julemessa på Frænabu vel i havn

Lederne for julemessekomiteen - Therese Flataker Aarsund (t.v.) og Gunnlaug Aae Lima rett før julesalget åpnet

Lederne for julemessekomiteen – Therese Flataker Aarsund (t.v.) og Gunnlaug Aae Lima rett før julesalget åpnet

Så er årets Julemesse på Frænabu over for denne gang. Vi kan oppsummere med stikkordene – mye folk, god stemning og godt resultat.

Fintelling tirsdag 15. november viser et enda bedre resultat enn først antatt!

Julemessa på Frænabu er (sammen med messa på Kårvåg/Averøya uka før) to av NRI sine viktigste inntektskilder, og derfor to av våre mest verdifulle arrangement i alle betydninger av ordet. Messa foreberedes gjennom store deler av året av en egen komite som ledes av Therese Flataker Aarsund og Gunnlaug Aae Lima.

En halv time før messa skulle åpnes samlet komiteen seg til bønnestund før de gikk til sine ulike oppgaver.

Gunnlaug Lima ønsket velkommen med Guds ord og bønn når messa åpnet kl. 1300. I løpet av dagen var det jevnt med folk som kom og gikk, i snitt var det rundt 150 – 170 personer innom dørene det meste av tiden.

En egen bakegjeng bruker mye tid på høsten til å bake både lefser og julebakst, noe som er svært populært. Køen foran lefsedisken var lang da salget åpnet kl. 1300.

I tillegg er det basarbord, salgsbord og tombola. Det er også kontinuerlig matsalg og kafe gjennom hele dagen. Åresalg og loddsalg på kretslotteriet pågår også hele dagen.

Kl. 1500 var det Familiemøte. Arild Ove Halås holdt andakt om Paulus som møtte Jesus og som lærte oss verdens 9 viktigste ord: «Tro på Herren Jesus så skal du bli frelst».

Kl. 1700 var det Ettermiddagsmøte. Her sang kvartetten SuS 4 nydelige sanger til oss. Leder for NRI-Ung – Ole Christian Martinsen holdt andakt om at vi ikke skal miste motet fordi vi har fått Den Hellige Ånd som kraft og instrument til å leve for og med Jesus.

Så var det kveldstrekning av basarbordet, kunngjøring av vinnerne i kretslotteriet før kvelden ble avsluttet ca kl. 1800. Da kunne Therese og Gunnlaug orientere om et resultat på godt og vel 121 000,-. Det er litt mer enn i fjor, og er et svært godt resultat.

Fintelling i banken tirsdag 15. november viser et totalresultat på 126 541,-

Stor takk til komiteen og til alle som kom og var med. Vi gleder oss allerede til neste julemesse.

Klikk på bildene for gallerifunksjon:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *