Nytt fra kretsstyret

Side 5 - A sak Kretsstyret liteMandag 3. oktober var hele kretsstyret samlet til møte på Frænabu.

Kretsstyret hadde først en befaring på nybygget (Klossen) under guiding av Emil Krakeli som er leder i driftsstyret for Frænabu. Kretsstyret er både takknemlig og imponert over det enorme dugnadsarbeidet som er gjort.

Etter en kort og kald fotografering ute var det styremøte med kaffe og kanelboller ala Reidun inne.

Kretsstyret består nå (fra venstre på bildet) av Jenny Kolflot (Åndalsnes), Jostein Solbakken (Strande), Elin Støle (Molde), Leif Harberg (Kristiansund), Else Karin Jacobsen (Molde), Hallgeir Holm (Farstad), Marit Røykenes Dahle (Skåla), Asbjørn Ræstad (Midsund) og Sigbjørn Sørli (Måndalen).

Leif Harberg er styreleder, Sigbjørn Sørli er nesteleder og Hallgeir Holm representerer kretsstyret i BUR:

Det forelå referat fra styrene både for skolene våre, fra BUR og fra leirstedene våre. Det er et stort og omfattende arbeid som drives i våre ulike avdelinger.

Så ga kretslederen en grundig orientering om arbeidet i kretsen, både økonomien, salg av lokale bedehus, de ansatte og den daglige driften, praktiske ting, lotteri, årsplanen for 2017 o.s.v.

Økonomien viser et underskudd for NRI på 400 000,- ved utgangen av august. Kretsstyret tror at hvis vi alle – både enkeltpersoner og lag/foreninger – fremdeles gjør vårt for å holde oppe inntektene så vil dette kunne gå forholdsvis bra i 2016. De daglige utgiftene er redusert fra året før.

Kretsstyret gikk også grundig igjennom Strategiplanen for 2015 – 2019 som ble vedtatt på årsmøtet sommeren 2015. Mye er gjort og noe gjenstår.

Her finner du NRI sin handlingsplan for 2015 – 2019 – les gjerne den:

Handlingsplan 2015 – 2019

Klikk på bildet for stor versjon:

Side 5 - A sak Kretsstyret

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *