Kretsmøtet 2016

Barnas årsmøte foregikk på Molde Friskole

Barnas årsmøte foregikk på Molde Friskole

Sterkt nærvær av Den Hellige Ånd, fornøyde mennesker men noe mindre oppmøte enn vanlig. Slik kan vi oppsummere årets Kretsmøte på Molde Folkehøgskole.

Kretsmøtet er det største arrangementet NRI arrangerer i løpet av året, dette er kretsens festhelg hvor vi ønsker at flest mulig skal komme sammen til sosialt fellesskap og samlinger om Guds ord.

Vi skulle nok ønsket mange flere kom og var med på den festhelgen som kretsmøtet er. Forkynnelsen, sangen- og musikken og fellesskapet gir inspirasjon og nytt mot og vi reiser hjem glade og fornyet.

I år var det Runar Landro som var hovedtaler. Han er til daglig pastor i ImF sin forsamling i Sandnes. Runar  fikk gitt oss mye til fornyelse, ranssakelse og oppmuntring gjennom sin forkynnelse. Både lørdag kveld og søndag var det forbønnshandlinger som vi som var tilstede vil huske lenge. Særlig sterkt var det å se rundt 150 personer gå frem til forbønn i møtet søndag formiddag.

Arne Pareli Pedersen og NRI-koret var årets sangkrefter. Arne er sangevangelist i ImF og har en sjelden nådegave til å formidle evangeliet gjennom sangen og musikken. Sjelden har det vært så flott sang (og allsang) i festsalen på Molde Folkehøgskole som lørdag kveld. Stor takk også til vårt eget kretskor.

I barneopplegget hadde vi dette året besøk av Hartvig Kloster og Otto Dyrkolbotn (fra ImF-ung). Begge deltok i samlingene for barna og tenåringene. Hartvig forkynner evangeliet tydelig og kreativt, blant annet gjennom bruk av ballonger.

Det var noe mindre folk på de fleste møtene enn det vi har sett tidligere. På bibeltimen var det 110 personer, lørdag kveld og søndag formiddag rundt 200 og søndag ettermiddag rundt 80 personer.

I år møtte det 85 utsendinger til forhandlingsmøtet (mot 104 i fjor). Her ble årsmelding, regnskap m.m. gjennomgått. Det nye kretsstyret består etter valget av Leif Harberg (Kristiansund), Jostein Solbakken (Lønset og Strande), Marit Røykenes Dahle (Skåla), Elin Støle (Molde), Sigbjørn Sørli (Måndalen), Asbjørn Ræstad (Midsund) og Hallgeir Holm (Farstad). Else Karin Jacobsen (Molde) er 1. vara og Jenny Kolfloth (Åndalsnes) 2. vara.

Takk til alle som var med og gjorde helgen til den gode opplevelsen den ble. Stor takk også til lærere og personalet ved Molde Folkehøgskole for godt vertskap.

thumb_IMG_1811_1024 thumb_IMG_1823_1024

Kretsformann Leif Harberg i aksjon

Kretsformann Leif Harberg i aksjon

thumb_IMG_1856_1024

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *