Nye ansatte

Vi ønsker Marte Sofie og Hans Ivar velkommen som ansatte i NRI

Vi ønsker Marte Sofie og Hans Ivar velkommen som ansatte i NRI

Kretsstyret har ansatt Hans Ivar Guddal og Marte Sofie Leithaug i barne- og ungdomsarbeidet for kommende år.

Det har desverre ikke lykkes å få nytt T2 team i Kristiansund. Dette skyldes at det dette året er svært få av elevene ved Bibelskolen på Bildøy som har valgt å gå andre året. Vi arbeider i samarbeid med Kristiansund Indremisjon for å få nytt team til høsten 2017.

Kretsstyret er derfor glad for at Hans Ivar Guddal har sagt ja til å være ansatt i 50 % stilling i barne- og ungdomsarbeidet. Hans Ivar kjenner arbeidet godt etter å ha vært med i teamet i Kristiansund det siste året. Han vil i hovedsak arbeide med leirene, litt lagsbesøk og videreføre de to KRIK-lagene vi har startet i Kristiansund.

Marte Sofie Leithaug fra Averøya (som er forlovet med Hans Ivar) studerer i Trondheim. Hun ha sagt ja til å være ansatt i 20 % stilling som leirmedarbeider. Hun vil da delta på de fleste av leirene våre.

Vi er glade for denne løsningen, og kretsstyret har gått inn for dette selv om det er litt mer kostbaret enn å ha et team av T2 elever. Kretsstyret håper at misjonsfolket vil være med å dekke de ekstra kostnadene dette gir oss, for å holde oppe satsingen på barne og de unge.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *