Nytt fra Frænabu

Lasting av varer onsdag 18. april

Lasting av varer onsdag 18. april

Arbeidet med å sette tak på Klossen er endelig i gang. Og i skogen er det klart for grilling. Dugnadsdag onsdag 27. april.

Det skjer stadig noe på Frænabu. I skogen ovenfor veien er det nå gjort klart en grillplass med bålpanne, benker og et lite krypinn. Her skal det etterhvert bygges to gapahuker, men plassen er allerede klar til bruk. Noen av de ansatte i NRI var på en liten lunchtur onsdag 13. april.

Arbeidet med å sette tak over Klossen er endelig i gang. Mandag 18. april kom den første leveransen av utstyr og varer. Vi skal holde dere oppdatert på fremdriften videre.

Neste onsdag – 27. april er det dugnadsdag på Frænabu, da kan du komme innom når det passer og hjelpe til med små og store oppgaver.

20160418_093037

 

 

 

 

 

Tessting av bålplass i "Frænabuskogen" F.v. Reidun Åndal, Daniel Solbakk, Arild Ove Halås, Ole Christian Martinsen og Hans Ivar Guddal. Foto: Sunniva Fuglstvedt

Tessting av bålplass i «Frænabuskogen» F.v. Reidun Åndal, Daniel Solbakk, Arild Ove Halås, Ole Christian Martinsen og Hans Ivar Guddal. Foto: Sunniva Fuglstvedt

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *