Jakt i desember

Bilde jakt Molde Friskole liteHer kommer en liten oppdatering fra Molde Friskole ved starten på et nytt år.

Lærer Marie Drøpping tok i desember med seg elevene fra valgfaget Fysisk aktivitet og helse ut på jakt. Hun hadde med seg en representant fra Norges jeger- og fiskerforbund, som var den som sto for selve opplæringen. Fra barn er 14 år, kan de være med på opplæringsjakt, og denne dagen var det småvilt som skulle skytes. Ferden dro til fjells ved Fosterlogen, og ble en kald og spennende opplevelse for elevene.

Alle elevene fikk prøve å skyte, men det ble dessverre ikke truffet noe småvilt. Litt spenning ble det likevel da jakthunden flere ganger «tok stand», (det hunden gjør når han har fått lukten av et bytte). Da måtte jegeren, og den eleven som da bar våpenet, liste seg frem for å prøve å treffe byttet. Dessverre var det ingen fugler som ville treffes i desember, men elevene fikk øve på blink når jaktøkten var ferdig.

Vi synes det er flott å kunne tilby elevene våre ulike lærerike aktiviteter. Vi har nå begynt å ta imot søkere til neste skoleår. Dette skoleåret fikk vi flere fulle trinn, så det er lurt å være tidlig ute om en vil være sikker på å få plass!

Med ønske om et riktig godt nytt år,
Jeanette Vesetvik, rektor

Klikk på bildet under for større versjon:

Bilde jakt Molde Friskole

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *