Molde Friskole

Elevene fra Molde Friskole deltar på gudstjeneste i Latvia under skoleturen

Elevene fra Molde Friskole deltar på gudstjeneste i Latvia under skoleturen

Skoletur til Latvia og 54 elever. Her kommer noen nyheter fra Molde Friskole.

Tekst og foto – rektor Jeanette Vesetvik

Vårt tredje skoleår som Molde Friskole er nå godt i gang. Vi kjenner på at det er godt som organisasjon å vokse i kunnskap og erfaring.  Dette skoleåret har vi ingen nye ansatte, og vi er glad for at personalsituasjonen vår er stabil og god. Til sammen er vi 17 ansatte i store og små stillinger. Elevflokken vår er også stabil, for tredje år på rad er vi i overkant av 50 elever.

25. september reiste elevene på 9. og 10. trinn til Latvia. Dette ble en spennende tur for dem, hvor de fikk oppleve en hverdag som er veldig annerledes enn den de kjenner til. På turen fikk de bl.a. dele ut penger og gaver som vi som skole har samlet inn på ulike arrangement.

13. november skal vi være med på den nasjonale «BlimE dansen» til nrk super. Dette er en nasjonal kampanje hvor målet er at barn skal være gode mot hverandre.  «Jeg har fått dilla på å gjøre noen glad» heter årets sang. Jeg synes det er viktig at vi som skole er engasjert i antimobbekampanjer og andre nasjonale satsinger. Hele skolen er også med på den nasjonale satsingen «Ungdomstrinn i utvikling». Målsettingen for satsingen er bl.a. å øke elevenes motivasjon og mestring, og legge til rette for bedre læring gjennom mer praktisk og variert undervisning.

Det er viktig for oss å være en faglig god skole, samtidig som miljø og glede er viktig for oss. Dette året har vi gitt tittelen «Et år med læring med glede». Selv om vi ønsker å være en skole i utvikling, og har flere nye prosjekt vi jobber med, holder vi fast på det som er viktigst for oss ved Molde Friskole.  Hver morgen er det morgenandakt for elevene våre på de ulike trinnene, og på hver ukeplan står det et bibelvers øverst. Vi har en egen plan for kristendomsfaget i skolen, hvor vi legger stor vekt på Bibelhistorier og Bibelkunnskap.

Vi ønsker at våre elever skal utvikle god faglig og sosial kompetanse, engasjement, glede og tro på Han som har skapt selve livet!

Vi går videre sammen!

Klikk her for stort bilde:

12065500_1145361468936816_6602852124606744736_n

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *