Store endringer i personalet i NRI

Grete Marita Heiseldal ny adminstrasjonsleder i NRI

Grete Marita Heiseldal ny adminstrasjonsleder i NRI

Gunnlaug Lima og Jan Inge Nasvik har ryddet sine kontor på kretskontoret. Grete Marita Heiseldal flytter over gangen og fra Bergen kommer Ole Christian Martinsen.

Jan Inge Nasvik hadde sin siste arbeidsdag i NRI 30. juni og har nå blitt pensjonist. Han blir imidlertid med på 55 + på Visthus i august.

Gunnlaug Lima har søkt om permisjon fra sin stilling fra 1. september, i første omgang for et år.  Gunnlaug har vært sykemeldt siden desember 2014.

Både Gunnlaug og Jan Inge blir savnet på kretskontoret, men begge har lovet å besøke oss i lunchen av og til, og ta med kake. De vil også være med i arbeidet i NRI på frivillig basis og begge to vil også bli å finne på listen over kretsens fritidsforkynnere etterhvert.

Grete Marita Heiseldal som frem til nå har hatt 60 % stilling som leder for barne- og ungdomsarbeidet går over i stillingen som «administrasjonsleder» etter ferien. Fremdeles i 60 % stilling. Dette er en nyopprettet stilling med både økonomsk ansvar og personalansvar. Adminstrasjonslederen skal være kretslederens høyre hånd og blant annet være daglig leder for de ansatte i barne- og ungdomssektoren.

Ole Christian Martinsen (29) fra Bergen er ansatt som «barne- og ungdomskonsulent» i 80 % stilling fra 1. september. I tillegg skal han ha en 20 % stilling i administrasjonen på kretskontoret. Ole Christian er nesten ferdig teolog og flytter i sommer til Torvikbukt sammen med familien sin. Vi kommer tilbake med nærmere presentasjon av han og familien om ikke så lenge.

Kretsstyret vedtok ansettelsene i telefonmøte 30. juni og uttrykker stor glede over at det har lagt seg så godt tilrette med nye medarbeidere. Særlig er styret glad for at vi kan styrke barne- og ungdomsarbeidet ytterligere.

Dette gir en administrasjonsprosent på 80 % i tillegg til kretslederen. Årsmøtevedtaket åpnet for inntil 110 % administrasjonsprosent. Videre gir det en økning på bu-sektoren fra 60 % til 80 % noe som styrker dette området ytterligere, sammen med satsingen på T2-teamet i Kristiansund.

Alle arbeidsoppgaver og innstrukser i NRI blir nå revidert og endelig godkjent av kretsstyret i august som en del av denne omleggingen.

Kretsleder Arild Ove Halås er svært glad og takknemlig for at dette har lagt seg så godt til rette, og at vi kan ha personene på plass før sommerferien.

Husk de ansatte i NRI i bønn!

Gunnlaug Lima har foreløpig søkt om ett års permisjon

Gunnlaug Lima har foreløpig søkt om ett års permisjon

 

 

 

 

 

 

Jan Inge blir savnet på kretskontoret

Jan Inge blir savnet på kretskontoret

 

 

 

 

 

 

Ole Christian Martinsen er velkommen inn i arbeiderflokken vår

Ole-Martinsen-e1436371150964-990x558

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *