Takk for et oppmuntrende kretsårsmøte

kretslederenharordet[1]Som kretsleder i NRI kjenner jeg på ekstra stor takknemlighet over årets kretsmøte.

Vi har i mange år nå satset på å gjøre kretsmøtet til en storsamling som skal inspirere og utruste oss, og det tror jeg vi har lykkes med. Kombinasjonen mellom egne krefter (blant annet vårt flotte NRI-kor) og gjester utenifra har gjort kretsmøtet til en storsamling for hele kretsen.

Samtidig har den svært stramme økonomien som NRI har slitt med i flere år lagt en demper på inspirasjonen for flere av oss. Derfor var det ekstra gledelig at vi i år kunne samles til forhandlingsmøte og se at trenden er snudd. Flere av delegatene påpekte at jeg var for pessimistisk når jeg ga uttrykk for at inntektsnivået i 2014 er «ekstraordinært» og at vi ikke kan forvente det samme i 2015. Ingenting skal glede meg mer enn om jeg har feil på dette punktet.

Det kreves nå av oss alle at vi gjør vårt ytterste for å holde inntektene oppe på «2014-nivå» slik som vi har blitt enige om.  Det bør ikke være nødvendig å tyne oss selv så langt ned økonomisk som dit vi var sommeren 2014.

Handlingsplanen vår for de neste 4 årene gir en god retning for arbeidet. Her satses det tungt på barne- og ungdomsarbeidet. Samtidig legges det føringer for å fornye forkynner/møtevirksomheten rundt om i bedehusene våre.

Personlig vil jeg særlig nevne vår gode medarbeider Jan Inge Nasvik som nå slutter i NRI for oppnådd aldersgrense. Jan Inge har lagt ned en stor innsats i kretsen først som frivillig og nå som ansatt i nesten 20 år. For meg personlig har han vært en god medarbeider og rådgiver, og en god venn. Jeg vil også takke Marit Røykenes Dahle som går ut av kretsstyret etter 6 år, de fleste av årene som nestleder og leder for kretsstyret. Hun er også NRI sin første kvinnelige «formann», en oppgave hun har skjøttet på en svært god måte. Marit har vært viktig for meg som kretsleder, en god sjef og en god rådgiver. Takk til dere begge for innsatsen.

Lørdag kveld ble de ansatte, kretsstyret og BUR tatt frem og sto foran forsamlingen mens vi ble bedt for. Det var sterkt å stå der når hele forsamlingen reiste seg og sang Herrens velsignelse ned over oss. Vi som er ansatte og tillitsvalgte i NRI har en viktig oppgave å legge til rette for alle dere som bruker så mye tid og krefter på frivillig kristent arbeid. Det betydde mye for oss å få oppleve forbønn og omsorg på denne helt konkrete måten.

Så gleder vi oss til veien videre. Vi gleder oss over nye medarbeidere på Visthus og i barne- og ungdomsarbeidet. Ikke minst gleder vi oss over alle som er med som frivillige medarbeidere i indremisjonsarbeidet.

Å ja – vi vil. Du kan stole på oss Gud, vi skal gjøre det vi kan for at så mange nordmøringer og romsdalinger som mulig blir med på festen i himmelen.

Arild Ove Halås

kretsleder Nordmøre og Romsdal Indremisjon

ao.halaas@imf.no

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *