Tre ungdommer begynner i NRI til høsten

F.v. Hans Ivar, Sunniva og Daniel fotografert i Årølia 14. mai. Foto: Kjell Bjarte Aarsund

F.v. Hans Ivar, Sunniva og Daniel fotografert i Årølia 14. mai. Foto: Kjell Bjarte Aarsund

Sunniva Fuglstveit, Daniel Solbakk og Hans Ivar Guddal begynner som T2 elever hos oss 17. august med base i Kristiansund

Daniel, Sunniva og Hans Ivar er i år elever ved Bibelskolen på Bildøy. Gjennom bibelskolens andreårsopplegg – T2 skal de kommende år være i ansatt i NRI. Samtidig er de elever ved Bibelskolens og følger deler av undervisningen. Det betyr i praksis at de er 12 uker på Bibelskolen og 28 uker i praksis i NRI.

Teamet skal ha base i Kristiansund og drive ulikt arbeid blant barn og unge der i 50 % stilling. Resten av stillingen skal brukes i leir og barne- og ungdomsarbeidet i NRI.

Ordningen finansieres gjennom en samarbeidsavtale mellom NRI og Kristiansund Indremisjon (KIM), hvor KIM bidrar med økonomi og finansiering.

Det er oppnevnt en ressursgruppe på 3 personer som sammen med leder i NRI-ung, Grete Marita Heiseldal skal ha det nærmeste ansvaret for teamet. Denne gruppa består av Gerd Fedøy, Leif Harberg og Astrid Johanne Brandshaug. Det arbeides nå for å få på plass en god ramme rundt stillingen, og mye er allerede klart. Vi tror at dette vil bli en stor styrke for både kretsen og Kristiansund.

Sunniva kommer fra Mandal mens Hans Ivar kommer fra Hardanger.  Daniel kommer fra Åsane utenfor Bergen.

13. – 14. mai var de på besøk i kretsen vår og bodde hos Therese og Kjell Bjarte Aarsund. Therese er leder i BUR og Kjell Bjarte sitter i kretsstyret. Det var også en samling sammen med Gunnlaug, Grete Marita og Arild Ove fra kretskontoret.

Klikk på bildet for større format:

T2 - 2015 teamet alle tre

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *