MINI-leir på Visthus

WP_20150425_13_05_52_ProHer kommer rapport fra Grete Marita Heiseldal – leirsjef på årets første MINI-leir.

45 små og store var samlet til minileir på Visthus – årets første leir på bygget. Mange spente barn kom til Visthus lørdag formiddag, og alle så frem til to dager fullspekket av samlinger og aktiviteter. Vi begynte med litt lunsj og bli-kjent-samling før det var full konsentrasjon om sporløpet. Barna ble delt inn i fem lag, og det var ikke noe å si på innsatsen til noen av lagene. De jobbet som helter med balansering, bibelspørsmål, skattejakt i naturen, kimslek, ballkasting og dyrequiz . Det ble så jevnt resultat at vi måtte kåre to vinnerlag.

Videre gikk det slag i slag med middag, bibelsamling og leirfest. Tema for leiren var «David». På bibelsamlingene fikk vi høre om når David ble valgt som ny konge, Davids vennskap med Jonatan og når David inviterte Mefiboset til slottet. Barna satt som prinser og prinsesser og fikk med seg hvert ord.

Som oppladning til den store leirfesten, måtte vi selvfølgelig en tur innom kiosken for å få opp sukkernivået… ;) Kiosk er alltid like populært for både kioskselgere og de handlende.

Leirfesten svarte absolutt til forventningene. Her var engasjementet på topp både av liten og stor! Mange av deltakerne og hjelpelederne deltok med sprelske innslag, og vi avsluttet med kveldsmat og sveler.

Vi fikk også med oss noen programposter på søndag, før det var på tide å reise hjem. Det var frokost, bibelsamling, hobby, utelek i strålende solskinn og avslutningsmøte med åresalg.

Til slutt – tusen takk til alle dere som kom på minileir og gjorde helgen til en super opplevelse. Og ikke minst tusen takk til flinke, flotte og engasjerte ledere , hjelpeledere og kjøkkenpersonale. Velkommen tilbake på leir til alle sammen!

 

Tekst og foto: Grete Marita Heiseldal

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *