Ny medarbeider på Visthus

IMAG1036liteEn av årets store gladmeldinger! Fra 1. juni begynner Brit Kristin Werkland i 50 % stilling som «ansvarlig kokk» (husmor) på Visthus.

Stilingen på Visthus har vært vakant siden May Iren Mittet sluttet 1. juni 2013. All drift de siste par årene har vært gjort på dugnad.

Fra 1. juni har vi altså en god medarbeider på plass i 50 % stilling. Brit Werkland (56) kommer opprinnelig fra Halten (et lite fiskevær ytterst mot Haltenbanken på Trøndelagskysten). Hun er bosatt på Hitra.

Den første tiden vil hun pendle til Visthus og samle opp arbeidsdagene i bolker/helger. Brit blir med på de fleste arrangementen på ettersommeren/høsten.

Brit har 4 barn og 8 barnebarn. Hun har fagbrev som kokk og har også mye erfaring med renholdsarbeid.

I begynnelsen av april var hun på besøk på Visthus og møtte Jan Inge Nasvik, kretsleder Arild Ove Halås og Kjell & Kjellrun Hatlen.  Etter vedtak i driftsstyret og kretsstyret ble hun tilbudt stilingen og vi kan nå melde at hun har tatt imot den.

Vi er svært glade og takknemlige for at dette nå har gått i orden. Å ha fast bemanning på Visthus gir oss også helt andre muligheter med tanke på driften og fremtiden enn det vi har når alt skal utføres på dugnad av noen få trofaste medarbeidere.

Vi ønsker Brit velkommen inn i medarbeiderflokken vår, og velkommen til Visthus. Vi håper alle tar godt imot henne.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *