Vellykket «God Påske 2015»

Ragnar Ringvoll på talerstolen på Frænabu

Ragnar Ringvoll på talerstolen på Frænabu

Årets «Påskemøte» på Frænabu ble en god opplevelse for alle som var innom.

Tekst Arild Ove Halås – Foto Knut Steinar Dahle

For andre år på rad arrangerte vi Påskesamling i Palmehelga og ikke selve påskedagene. Dette skyldes først og fremst praktiske grunner, ikke minst tilgang på personer som kan delta på ulike måter. Vi håper også at når kretsens «hovedsamling» om påskebudskapet legges til palmehelga så kan de lokale indremisjonsforeninger i større grad arrangere egne påskemøter i selve påskehøytiden.

Årets gjestetalere var Aud Karin og Ragnar Ringvoll. Ragnar besøkte kretsen vår for første gang, Aud Karin (tidligere Kjølvik) har vært her mange ganger, sist på Høstmøtet i Molde i 2014. De hadde som gjennomgangstema «Det meg gleder mest er Jesu, underfulle frelsesverk». Begge fikk gi svært mye gjennom sin forkynnelse.

Fredag kveld hadde vi besøk av Atlanterhavskammeratene som også hadde ansvaret for fellessangene. Vi anslår rundt 85 personer i salen fredag kveld.

Bibeltimen lørdag samlet omlag 50 personer, og Ragnar sin tematime om «mitt liv i skjemt og alvor» på lørdag ettermiddag samlet vel 80 personer.

Lørdag kveld var det Romsdalskammeratene som sang. Salen var fullsatt, vel 135 personer.

Søndag kl. 1200 var det Storsamling for små og store sammen med Molde Indremisjon. Nattverden ble en høytidsstund hvor alle aldersgrupper kom gående sammen frem til Herrens bord. Også her var det omlag 135 personer som var med i møtet. Det var eget barneopplegg under talen og salg av søndagsmiddag kl. 1400. Rundt 80 personer benyttet anledningen til å spise middag på Frænabu.

Vi er svært glad for at vi i år hadde 17 fastboende. Det er ikke mange, men likevel mange flere enn i fjor. Vi håper og arbeider for at mange skal komme og bo på Frænabu når det er påskemøte i palmehelga i årene som kommer.

Vi er takknemlige og glade for God Påske 2015. Takk til alle som kom og til alle som bidro – mest takk til Herren Jesus som ga oss gode dager.

En del av de fastboende samlet til middag

En del av de fastboende samlet til middag

 

 

 

 

 

 

Forsamlingen fredag kveld - Gerhard Silset leder allsangen

Forsamlingen fredag kveld – Gerhard Silset leder allsangen

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *