Molde Folkehøgskole på tur til Visthus

En stor del av elevene ved Bispevatnet

En stor del av elevene ved Bispevatnet

Bli kjent turen ved Molde FHS ble som vanlig lagt til Nesset og Rauma med base på Visthus.

Helge Kjøll skriver følgende om turen på skolens hjemmeside:

Turen startet tidlig tirsdag morgen. Med egne og innleide busser gikk første etappe av turen til Nesset kommune. En kommune kjent for bl.a. flotte fjell, syklisten Kurt Asle Arvesen og Bjørnstjerne Bjørnson.

Basecamp for turen var leirstedet Visthus i Vistdalen. Det sjarmerende hovedhuset ble i sin tid bygget av fiskeglade engelske lorder. På Visthus stod bl.a. teambuilding på programmet. Elevene løste både store og små utfordringer på en glimrende måte.

Etter et godt taco-måltid var det tid for både volleyball og fotball. På kvelden var det stor stemning med bl.a. mye god allsang.

Etter rydd og vask på onsdag satte vi kursen mot Rauma kommune og den berømte Trollstigen. Her kunne man velge mellom å sykle ned og opp Trollstigen eller gå til Bispevatnet. Det er ingen tvil om at skolen har fått 124 spreke elever.

Etter hjemkomst til Molde ble det dusj før dagen ble avsluttet med middag.

Vi takker også dugnadsgjengen på Visthus hvor blant andre Kjell og Kjellrun Hatlen, Oddveig og Kornelius Gustad, Marie og Oddvar Nyheim, Margrete Sekkeseter og Jan Inge Nasvik var med.

Du kan følge skolen på www.molde.fhs.no

… denne uka besøker Høgtun Folkehøgskole Frænabu…

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *