Gode sommerdager på Frænabu

Nils Håkon Urangsseter (t.v.) synger duett sammen med bussjåfør Jan Tore Tornes under turen til Sunnmøre. Foto: Gerd Fedøy

Nils Håkon Urangsseter (t.v.) synger duett sammen med bussjåfør Jan Tore Tornes under turen til Sunnmøre.
Foto: Gerd Fedøy

Da er Sommerdagene på Frænabu 2014 vel i havn.

Det er desverre vanskelig å få folk til å komme og bo på Frænabu den første uka i juli, og i år var det bare 4 fastboende. Men lokalbefolkningen støtter godt opp om kveldsmøtene og arrangementene ellers, og det ble fine sommerdager også i år.

Frænabu-teamet med Reidun Åndal og Emil Krakeli i spissen hadde lagt opp til en rolig men likevel innholdsrik uke. Talere i år var Angunn og Nils Håkon Urangsseter. Nils Håkon var i mange år forretningsfører i Indremisjonsforbundet og senere administrasjonsleder ved Norsk Lærerakademi. Han  talte på kveldsmøtene tirsdag, torsdag og fredag.  Han fikk gitt mye godt fra skattene i Bibelen.

Torsdag var det Hageselskap med Liv og Sigmund Måseide i spissen, som alltid en herlig opplevelse. Selskapet hadde også innlagt rømmegrøtmiddag.

Onsdag var det busstur til Sunnmøre. Turen gikk over Vestnes til Spjelkavika hvor kretsleder i Sunnmøre Indremisjon, Karl Arne Austnes kom på som guide. Han guidet utover øyene Giske, Valderøay, Vigra, Godøya før det var stopp på Alnes og fyret der. På vei tilbake var det middag på Brusdalsheimen og så kjørte man over Brattvågen, Dryna og Midsund tilbake igjen. Her var Knut Nygård på hjemmebane og kunne være guide. En flott og opplevelsesrik tur.

Fredag ble uka avsluttet med sommerfest under ledelse av Gunnlaug Lima. Familien Smenes var med og sang. Angunn Urangsseter hadde også programinnslag med fokus på de morsomme ting i tilværelsen.

Takk til Reidun, Emil og de andre på Frænabu for en fin sommeruke!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *