Vellykket «Åpen dag» ved Molde Friskole

åpendag liteÅpen Dag ved Molde Friskole var svært vellykket. «Dette lover godt for fremtiden», skriver rektor i en SMS.

Åpen Dag er et arrangement først og fremst for elever som vurderer å begynne på skolen til neste skoleår. Elevene og deres foreldre/foresatte/familier får møte skolen og se hvordan skolen drives m.m.

Åpen dag 12. mars samlet mye folk og som vi ser av bildet var det ikke mange ledige plasser. Dette lover godt for skolen. Pr. dato har skolen 51 elever. 11 av disse går ut av tiende klasse til høsten, og det er allerede tatt opp omtrent like mange nye elever som de som skal slutte.

Skolebygget slik det nå står har ikke plass til mer enn 65 – 70 elever (før det igjen må utvides). Vi kan fort komme i en situasjon hvor det blir kø og venteliste for å få skoleplass fra høsten 2014. Åpen Dag lover godt for veien videre.

I løpet av de neste to ukene skal skolen lage ny PR-film som skal sendes foran alle forestillinger ved Molde Kino det neste halve året. Filmen blir også vist på alle monitorer ved Molde Kino. Dette er en god måte å drive PR for skolen og gjøre den kjent på.

Skolen er også i innspurten med planleggingen av skoleturen for 9. og 10. klasse til Latvia i april.

I neste uke går rektor Jeanette Vesetvik ut i morspermisjon. Lærer ved skolen Oddmund Solheim blir vikarierende rektor. Husk skolen,personalet og elevene i dine bønner.

Følg skolen på www.moldefriskole.no

Klikk her for stort bilde:

unnamed

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *