Jubileumsfest – Frænabu 10 år

IMG_5311 litenFullt hus og et flott program gjorde jubileumsdagen for Frænabu til en minneverdig opplevelse.

Salen var helt full (ca. 150 mennesker) da Gunnlaug Lima kunne ønske velkommen til bursdagsfest søndag 9. mars kl. 1500. Gunnlaug ledet festen «pakkeaktig». Hun hadde et stort gavebord, og for hver pakke Gunnlaug og gode medhjelpere åpnet dukket det opp et nytt programinnslag.

I pakken med fotoalbum fant vi en bildeoversikt over de 10 årene som er gått siden vedtaket om å kjøpe Frænabu ble gjort. Emil Krakeli (leder i driftsstyret) har vært med hele tiden og guidet oss igjennom bildene og historien.

I pakken med en sangbok fant vi både Oddvar Myrset (dagens pianist), allsang og sangkammeratene fra Aukra. Dette er en gruppe på ca. 10 godt voksne gutter, 4 gitarer og frisk sang. Vi satte stor pris på besøket av karene fra Aukra.

I pakken med en Bibel fant vi Inger Lise Smenes som hadde en flott andakt med tema «Gode nyheter». Jesus elsker deg, Jesus har omsorg for deg og Jesus har bruk for deg var de tre hovedknaggene i Inger Lise sin andakt.

I pakken med et ratt (som brukes til å styre med) fant vi et styremedlem. Kretsstyremedlem Kjell Bjarte Aarsund (som også er kommunelege i Fræna) delte med et humoristisk skråblikk sin «forskning» på freninger og området rundt Hostadvatnet hvor Frænabu ligger. Nye tanker for mange av oss var opplysningene om at «Klossen» å Frænabu egentlig er et hemmelig senter for mørkemenn fra både Vestlandet og verden ellers.

En pakke inneholdt jubileumsheftet som er laget i anledning 10 års jubileet. Dette er på 16 sider og gir gjennom tekst og bilder et innblikk i det som har skjedd på Frænabu disse årene. Heftet blir ikke lagt ut på nettet – men kan bestilles på nri@imf.no eller telefon 71252731.

En pakke inneholdt en båt – og vi fikk orientering om det forestående båtlotteriet til inntekt til Frænabu. En pakke inneholdt et påskeegg – som ga oss et innblikk i programmet for «God Påske 2014» som skal være på Frænabu i palmehelga.

Den siste pakken inneholdt selvsagt en kake – eller rettere sagt mange, mange kaker. Et flott kakebord ventet alle bursdagsgjestene som en fin avslutning på jubileumsfesten.

Klikk på bildet under for stor versjon. Vi håper å ganske snart komme tilbake igjen med flere bilder fra jubileumshelga.

IMG_5311

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *