Nytt fra Molde Friskole

Molde Friskole - med det nye tilbygget som nå er tatt i bruk som klasserom og grupperom for ungdomstrinnet

Molde Friskole – med det nye tilbygget som nå er tatt i bruk som klasserom og grupperom for ungdomstrinnet

Molde Friskole opplever i disse dager en jevn strøm av nye elever som vil sikre seg skoleplass til høsten 2014.

Styrens skole var samlet til møte tirsdag 20. januar. Rektor Jeanette Vesetvik kunne orientere om en jevn støm av nye elever i ulike klassetrinn som allerede nå sikrer seg plass ved skolen til høsten. Det blir spennende å se utviklingen fremover våren, ikke minst når vi starter PR arbeidet for fullt.

Også denne våren skal det lages en 25 sekunders kinofilm som skal sendes foran alle filmer ved Molde Kino (samt på alle monitorer i kiosk, venterom m.m.) fra april – august. Filmen vil være reklame for skolen.

Økonomien er i sakte, men jevn bedring. Det tar selvsagt tid å rette opp en økonomi som har hatt så store underskudd som skolen har hatt de siste årene, men det går hele tiden riktig vei. Budsjettet for første halvår er vedtatt med ballanse.

Et entusiastisk personale, fornøyde elever og mange gode tilbakemeldinger fra foreldrene gjør at fremtiden ser lys ut for Molde Friskole. Det er selvsagt utfordringer, det er det alltid og det er styrets oppgave å håndtere disse. Men den vanskeligeste saken på dette styremøtet var faktisk behovet for grus på fotball-plassen. Det finnes større problemer enn det!

I april reiser 9. og 10. klasse på skoletur til Latvia, mens 7. klasse skal til Frænabu på leirskole i mai.

Vi ønsker skolens elever og personale Guds velsignelse og lykke til videre. Ta skolen med i dine bønner, og følg den på www.moldefriskole.no.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *