Vellykket Høstmøte i Molde bedehus

Pastor Runar Landro - som også er ImF sin forsamlingskonsulent var årets hovedgjest

Pastor Runar Landro – som også er ImF sin forsamlingskonsulent var årets hovedgjest

Årets Høstmøtedag ble en dag til inspirasjon, ettertanke og nytt mot.

For tredje året på rad hadde NRI valgt å legge det tradisjonelle Høstmøtet i Molde til en dag. Fra gammelt av var det vanlig at høstmøtet varte fra torsdag til søndag, og når folk rundt i bygdene var ferdige med å høste inn tok de turen til Molde på misjonsstevne.

Men tidene har forandret seg, og vi med dem. Opplegget – hvor alt er samlet på en dag – har vist seg å fungere svært bra, slik også i år.

Kl. 1100 kunne kretsleder Arild Ove Halås ønske ca. 180 mennesker velkommen til storsamling. NRI-koret avsluttet høstens øvingsweekend med å synge. Barna hadde egne opplegg i siste del av møtet med Søndagsskole og BS-agentklubb.

Årets hovedgjest var pastor Runar Landro som er leder for ImF sin forsamling «Fredheim» i Sandnes. Han har de siste årene arbeidet mye med temaet om hvordan vi kan bruke hjemmene våre til å formidle den kristne tro. Dette gikk som en rød tråd både gjennom talen på formiddag, videre inn i seminaret «Lev livet» og på familiemøtet. Runar fikk utfordre oss både med bakgrunn i Guds ord og i fakta og undersøkelser som viser hvor viktig mor/far – bestemor/bestefar sitt forhold mellom troen og hverdagslivet er for hvilke valg barna gjør i sine trosspørsmål.

Rundt 95 personer deltok på seminaret, samtidig som barna (rundt 40 i tallet) var på «Barnas lekeland» som ligger 100 meter fra bedehuset.

Etter pizzamiddag ble dagen avsluttet med «Familiemøte» kl. 1530. Leder i NRI-ung Grete Marita Heiseldal ledet, Runar Landro holdt andakt og Bård Heiseldal sang. Ca. 100 små og store var med på familiemøtet.

Vi er takknemlige for en fin dag. Det eneste vi skulle ønske er at litt flere av de «eldre» ble med også på dagens siste samling.

Takk også til Molde Indremisjon som tar så godt imot oss.

PS: Dessverre var det funksjonsfeil på NRI sitt fotoapparat så vi har ikke bilde fra årets høstmøtedag.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *