Ny rekord for Haustmessa på Visthus

Kåre Eikrem var årets auksjonarius - i bakgrunnen leder for driftsstyret Ole Harald Sekkeseter

Kåre Eikrem var årets auksjonarius – i bakgrunnen leder for driftsstyret Ole Harald Sekkeseter

Litt sent, men veldig godt kommer referatet fra årets Haustmesse på Visthus

Tekst og foto: Jan Inge Nasvik

‘Høstmessa ble denne gangen avholdt lørdag 28.september. Været var sånn noenlunde bra, folk møtte opp som forventet. Programmet var likt forrige år, og vi startet kl 12.00.

Fast på programmet er salg av rømmegrøt og pølser – kaker/kaffe. I år var det ekteparet Hatlen med sine hjelpere som hadde ansvaret på kjøkkenet.. I tillegg er det selvsagt loddsalg og åresalg med masse gevinster., og salget gikk strykende.

Barna hadde egen ”fiskedam” og ute på plassen var det satt opp bord der det var salg av lopper (selvbetjening). Høydepunktet er likevel auksjonen av ”høstens grøde”. Kåre Eikrem var auksjonarius, godt assistert av Ole Harald Sekkeseter og Kjell Hatlen. Budene kom på løpende bånd, og pengene satt løst i lommene. Dette er den dagen da de fleste kommer hjem med tom lommebok, men med både fisk og lefser og syltetøy, gulerøtter og masse annet.

Kl 15.00 var det samling om Guds ord. I år hadde vi besøk av Roald Evensen og Arne Edvard Meling fra ImF som var på besøk, Roald holdt en flott andakt om  det å få brev fra Gud, og Arne Edvard  sang så vi kjente det langt inn i sjelen.

Arbeidet med høstmessa er team-arbeid, og det er mange som har deltatt i forberedelsene, og retter en spesiell takk til Kjell og Kjellrun Hatlen, Kåre Eikrem og driftsstyret for Visthus, for det de har bidratt med.

Økonomisk ble det et svært godt resultat: kr 69.990,– Dette er det beste resultatet vi har hatt på høstmessa hittil. Takk til alle som deltok og som gjorde dette til en flott dag.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *