Høstfest i Eide bedehus

Gerd Halås, primus motor for formiddagstreffene på Eide ønsker velkommen til høstfest - legg merke til talerstolen, i stein som det passer seg i steinbygda Eide

Gerd Halås, primus motor for formiddagstreffene på Eide ønsker velkommen til høstfest – legg merke til talerstolen, i stein som det passer seg i steinbygda Eide

Det begynner å bli en tradisjon, for tredje året på rad arrangerte damene bak Formiddagstreffene i Eide bedehus høstfest.

Den første mandagen i hver måned er det formiddagstreff på Eide. Da samles mellom 10 – 25 (i hovedsak) damer i kjellerstua på bedehuset. Faste programposter er åpningsord, andakt, sang, mye og god mat og en utlodning med et hav av gevinster.

I løpet av de siste 5 årene har disse damene sendt rundt 120 000,- til NRI.

Det var kretsleder Arild Ove Halås som var taler på festen. Atlanterhavskammeratene under ledelse av Svein Erik Sørdahl ledet både allsangen og sang selv.  Omtrent 40 personer var møtt frem når primos motor for formiddagstreffene, Gerd Halås ønsket velkommen.

Som seg hør og bør var det utlodning, og sannsynligvis flere gevinster enn fremmøtte. Matbordet var det heller ikke noe å utsette på, det var en bedehusfest verdig.

Se bilder fra festen her:

 

Atlanterhavskammeratene, noe redusert i antall men ikke i sang og stemmeprakt

Atlanterhavskammeratene, noe redusert i antall men ikke i sang og stemmeprakt

 

 

 

Gevinstbordet

Gevinstbordet

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *