Hilsen fra Molde Folkehøgskole

Rektor Helge Kjøll jr. er klar til å ta imot tidenes største elevkull

Det er kun dager igjen til et rekordstort elevkull inntar Molde Folkehøgskole. Her kan du lese siste nytt fra rektor Helge Kjøll og personalet ved skolen.

SKOLESTART MED FULLE HUS.

Søndag 25.august kan vi ønske 120 ungdommer varmt velkommen til Molde folkehøgskole. Forventingene til skoleåret er store blant både personale og elever ved skolen. Det er med  glede, ydmykhet og takk at vi tar imot et så stort elevkull. Vi skal gjøre vårt for at hver enkelt elev får et uforglemmelig år med fokus på formidling av kunnskap og ferdigheter, personlig utvikling og kristen verdiformidling. Vær med og be om at vi får et godt skoleår ! Be for elever og personale ved skolen.

OPPUSSING AV NYBORG.

I løpet av det siste året har skolens dyktige vaktmester totalrenovert 3.etg. på Nyborg. Dette har vært svært nødvendig. 3.etg. I løpet av høsten starter vi med renovering av 2.etg. Nyborg. Målet er at dette arbeidet skal stå ferdig til skolestart 2014. Nyborg har også fått et nytt malingsstrøk i løpet av sommeren .Vi også fått lagt ny hellelagt terrasse foran peisestuen og nye steinheller opp mot undervisningsbygget Austborg.

NYE I PERSONALET.

Vi ønsker følgende personer hjertelig velkommen til Molde folkehøgskole : Kjetil Søvik (lærer), Frantz Frantzen (lærer), Live Kollbotn Frantzen (lærer), Mari Dahle Moltu (lærer) og Marit Tolaas (kjøkkenassistent). Vi kommer tilbake til en nærmere presentasjon av disse i et senere nummer av Indremisjonsnytt.

GOD SOMMERDRIFT.

Vi har hatt en god sommerdrift. Vandrehjemsdriften har ligget  noe under fjoråret, omtrent fulle hus under jazzfestivalen og så har vi i hatt gode leieavtaler med ulike bedrifter i Molde og omegn.

KULTURKVELD.

Vi ønsker velkommen til kulturkveld fredag 25.september kl.19.00. Vi får denne kvelden besøk av Per Anders Nordengen. Det blir ellers sang og musikk ved skolens lever og ikke minst noe å bite i. Følg med på annonsering i Romsdals Budstikke. Følg også med oss på skolens hjemmeside

 www.molde.fhs.no.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *