Byggestart ved Molde Friskole

Gravearbeidet er i gang, påbygget skal plasseres inn i bradden der gravemaskina står. Byggassistanse AS på Eide har ansvar for arbeidet. Foto: Jeanette Vesetvik

Mandag 5. august startet gravearbeidet ved Molde Friskole – det nye påbygget er beregnet ferdig tidlig i høst.

Siden skolen har hatt en så sterk vekst i elevtallet sier det seg selv at det er nødvendig med mere plass. Slik prognosene er nå har 45 elever sagt ja til skoleplass, men rektor Jenaette Vesetvik er optimist og tror at vi kan få over 50 elever før skolen starter om to uker.

Dette gir også en forsvarlig økonomi for skolen, og budsjettet for kommende skoleår gir en positiv trend. Budsjettet viser oss at skolen vil gå ut av 2013 med et mindre overskudd selv om regnskapet i juni viser et underskudd på over en halv million. Økonomien for neste skoleår ser også god ut og forsvarer denne nødvendige utbyggingen.

Det bygges på et påbygg på ca. 70 m2 som gir et klasserom og et grupperom. Tanken er at det er ungdomstrinnet som skal holde til i disse lokalene. Bygget plasseres innerst på tunet og graves inn i vollen hvor gravemaskina har startet arbeidet. Du kan se vedlagte tegninger over påbygget. Hvis det blir behov kan dette utvides med en etasje til samt et klasserom ved siden i høyde med skolens andre plan. Etter full utbygging vil det være kapasitet til nesten 150 elever ved skolen.

Vi vil holde dere oppdatert om byggearbeidet videre, og du kan følge skolen på www.moldefriskole.no

Se tegningene her:

1 (2)

2 (2)

3

4

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *