Sommerdager på Frænabu

Gunnlaug Lima (t.v.) og Grete Marita Heiseldal under hageselskapet onsdag ettermiddag

Selv om antall fastboende gjester ikke var så høyt dette året, ble sommeruka på Frænabu en fin opplevelse for mange.

Nedenfor kan du se bilder fra Sommerdagene, fotograf Inger Marie Vikanens fra Stord.

Rundt 10 fastboende er i minste laget, men de som var på Frænabu hadde en fin uke og ble en fint sammensveiset flokk. I tillegg var det rundt 40 – 50 som møtte opp på samlingene hver kveld og som også var med på turene.

Det var Arne Edvard Meling fra Askøy som var med som sanger/pianist denne uka. Roald Evensen (forkynner i ImF) var taler og hadde tema «Når Herren kaller». Det var spesielt fin kveldssamlinger denne uka som vi takker Gud for at vi fikk oppleve.

Onsdag hadde Familien Smenes ansvar for en allsangkveld, torsdag kåserte Asbjørn Ørjavik om Stavens historie og fredag var det hyggekveld med både skjemt og alvor.

Grete Marita Heiseldal og Gunnlaug Lima sto ansvarlig for Hageselskapet onsdag, og selv om dette måtte flyttes inn på grunn av være ble det et av ukas høydepunkt.

Tidligere ordfører i Aukra, Krisitan Rød d.y. var med som guide på turen til Gossen, og informasjonssjef i Norske Shell Kitty Eide tok imot oss på Ormen Lange anlegget. Takk til begge to for flott informasjon.

Takk til alle som deltok på ulike måter denne uka. Emil Krakeli var leirsjef og reiseleder på turene, Reidun Åndal og Randi Krakeli hadde ansvaret på kjøkkenet.

Se bilder på linken under (klikk de opp i stort format for lysbildefremvisning og bildetekst):

http://bildegalleri.nri-imf.no/#!album-128

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *