Midtsommerfest på Visthus

Små og store koste seg i finværet på Visthus søndag 16. juni

Nydelig sommervær skapte en flott ramme rundt årets Midtsommerfest på Visthus

(Ved å klikke på linken under kan du se flere bilder fra sommerfesten)

Molde Indremisjon hadde i år lagt sin forsamlingsweekend til samme helga som Midtsommerfesten på Visthus.  Fra Molde IM var rundt 55 personer på tur hele helga, og på søndag kom også mange andre fra Molde innover til Visthus.

Midtsommerfesten har etter hvert blitt en tradisjon som erstatter den tidligere St.Hans feiringen på Visthus. I år hadde vi ikke tilreisende sangere eller talere, men brukte våre egne krefter. Solveig Marie Sekkeseter, Liv Marit Brusdal og Lars Martin Brusdal sang på formiddagsmøtet og Bård Heiseldal sang på ettermiddagsmøtet. Kretsleder Arild Ove Halås talte om profeten Elias på Karmelfjellet på formiddag og holdt andakt om Moses og serafslangen på ettermiddag. Det viste seg det var slanger nesten alle steder og da var det godt å kunne se på kobberormen og korset.

Driftsstyret for Visthus gjorde en enorm innsats med å lage i stand. Det var servering av rømmegrøt og pølse m/brød før det var servering av kaffe og kaker.

Ute på plenen sto både hoppeslott og boomfight til stor glede for alle barna som var tilstede. Det var ellers god tid til prat i solveggen, litt mini-fotball m.m.

Årets Midtsommerfest ble en svært trivelig dag for de ca. 80 som møtte opp. Særlig takk til forsamlingen i Molde bedehus.

Til slutt må vi få lov å påpeke det som var dagens skuffelse. Det var nesten ingen som kom til Visthus utenom de som var medlemmer i Molde IM. Av de 80 som var med, var det knapt 15 personer som ikke hører til i Molde IM sin forsamling. Dette var skuffende, og vi håper både Nesset, Rauma og de øvrige nærområdene til Visthus skjerper seg og kommer sterkere tilbake. Begge leirstedene våre er som kjent avhengig av støtte i form av oppmøte på sine arrangementer ikke minst fra de som bor nærmest.

Vi gleder oss til neste større arrangement på Visthus. Det er fremdeles noen plasser igjen på 55 + i august og siste lørdagen i september er det klart for årets Høstmesse.

Se bildene fra sommerfesten her:

http://bildegalleri.nri-imf.no/#!album-126

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *