Nytt kjøkken på Høgtun

Skoleferien har blitt nyttet maksimalt, og om noen få dager står det nye kjøkkenet  på Høgtun ferdig til bruk, akkurat i tide til skolestart.

Umiddelbart etter at fjorårets elever var reist hjem startet arbeidet med å rive ut det gamle kjøkkenet på Høgtun. I løpet av sommeren skal det nye på plass og alt skal være klart til skolestart i august.

I løpet av vinteren/våren er det kommet opp et påbygg på «gamlebygget» på Høgtun. Dette rommer blant annet nytt kjøle og fryserom, ny lasterampe for varelevering m.m. I tillegg er det foretatt en svært omfattende renovering av kjelleren under gamlebygget. Her var det meste råttent og mye «svineri» måtte ut før man kunne få på plass nye gulv og vegger.

Styret for Høgtun var på befaring mandag 3. juni i forbindelse med styremøte for skolen.

Siden en gang har mye skjedd, og til skolestart 24. august skal alt være klart.

I løpet av sommeren har elevtallet steget jevnt og trutt og ligger nå på 90, noe vi gleder oss over. Det er litt mindre enn de siste par årene, men mye bedre enn det så ut for tidligere i sommer. Personalet har jobbet godt med elevrekrutering gjennom sommeren.

De to øverste bildene er tatt 14. august, de andre er fra styrets befaring i juni. Vi ønsker lykke til med innspurten og skolestarten til rektor Edgar Fredriksen og hans stab.

Det nye kjøkkenet blir langt mer praktisk og tjenlig enn det gamle, i tillegg med lettere tilgang til kjøl/frys, varelevering m.m.

Det nye kjøkkenet blir langt mer praktisk og tjenlig enn det gamle, i tillegg med lettere tilgang til kjøl/frys, varelevering m.m.

Det meste av det nye kjøkkenet er nå på plass

Det meste av det nye kjøkkenet er nå på plass

Deler av skolestyret på befaring. F.v. Bernhard Lillevik (i trappa), Fredrik Midttømme (elevrepresentant og stipendiat), inspektør Einar Hals, Tormod Sikkeland (styreleder), Arild Ove Halås og rektor Edgar Fredriksen. Fotograf er styremedlem Johannes Finset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjøkkenet pr. 3. juni. Alt er ute, nå starter arbeidet med å bygge opp det nye.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *