Siste nytt fra kretsstyret

Kretsstyret i NRI var samlet til konstituerende styremøte på Molde bedehus onsdag 12. juni.

Det var flere av styremedlemmene som hadde forfall, og på denne bakgrunn valgte styret å utsette  valg av kretsformann til over sommerferien. Marit Røykenes Dahle ble gjenvalgt som nestleder og Ottar Schjølberg fortsetter som kretsstyrets representant i BUR (barne- og ungdomsrådet).

Styret drøftet ellers ulike referat og skriv som var kommet inn og fikk en grundig innføring i de ulike sider ved kretsens arbeid gjennom kretslederens rapport.

Kretsstyret vil uttrykke særlig stor glede for situasjonen ved Molde Friskole og uttrykker stor takk til rektor og styret for den omfattende og viktige «redningsprosessen» som har vært gjennomført ved skolen det siste året.

Kretsstyret var glad og fornøyd med årets Kretsmøte på Molde Folkehøgskole.

Kretsstyret brukte også en del tid til å samtale om Visthus. Det ble gitt råd og innspill til driftsstyret med tanke på hvordan man kan løse bemanningssituasjonen videre. Kretsstyret vil også gi klart uttrykk for at Visthus IKKE skal selges eller avvikles. Det ble presisert at vi fremdeles skal beholde og bruke Visthus aktivt i NRI sitt arbeid. Kretsstyret ga også en del innspill til dialog med driftsstyret om hva som må, kan og bør gjøres for å ruste opp Visthus, samtidig som man beholder en forsvarlig økonomisk drift. Det blir arbeidet videre med disse tingene, først og fremst i driftsstyret for Visthus.

Neste møte i kretsstyret er berammet til onsdag 20. august. Andre helga i september får vi besøk av styret for Indremisjonsforbundet som skal ha styrehelg på Frænabu. Da blir det også avholdt et felles styremøte mellom ImF, NRI og Sunnmøre Indremisjon.

2 replies
  1. Konrad Frøystad
    Konrad Frøystad says:

    Jeg har søkt på MRI sine nettsider etter styret for NRI, men kan ikke finne det.
    Dette burde stå, slik at vi kan finne hvem som sitter i styret.
    Mvh
    Konrad

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *