Skoleåret over ved Molde Folkehøgskole

Det blir helt fulle hus ved Molde FHS også neste skoleår – rektor Helge Kjøll jr. er fornøyd med situasjonen

Her kan du lese en oppdatering fra Molde Folkehøgskole etter endt skoleår.

REKORDHØYT ELEVTALL !

På Molde folkehøgskole gleder vi oss over rekordhøyt elevtall til skoleåret 2013/2014. Per 29.april har vi mottatt 400 søkere, noe som er en økning på 17% fra skoleåret 2012/2013. Enda mer gledelig er det at 132 elever har takket ja til tilbud om skoleplass. På samme tid i fjor hadde 114 elever takket ja til skoleplass. Dette er en økning på 16%. Tallene gir grunn til både glede og optimisme. Vi vet likevel  at søkertall og elevtall kan variere fra år til år, så vårt hovedfokus nå er å bruke inspirasjonen  gode elevtalltall gir til å fortsette å utvikle Molde folkehøgskole til en stadig bedre og mer attraktiv skole å være elev ved. Vær fortsatt med oss i bønn for skolens personale og kommende elever.

Friluftsliv på flotte toppturer.

I løpet av vårsemesteret har friluftlivsklassen vært på flere flott toppturer. Kirketaket er kanskje den vakreste toppturen man kan legge ut på blant Romsdals mange flotte og spektakulære fjell. Å oppleve en tur til Kirketaket i strålende sol blir også en opplevelse man sent vil glemme. 4.april besteg friluftslivselevene det høyeste fjellet i Molde kommune, Skåla. På skolens hjemmeside vil du finne en filmsnutt fra denne turen.

Fotballklassen til Østlandet.

Onsdag 10.april drog skolens to fotballklasser på tur til Oslo og Fredrikstad for å spille kamper mot henholdsvis Rønningen og Haugetun folkehøyskoler. Vi slo toppidrettslinja på Rønningen 6-0. Mot Haugetun fhs. møtte vi sterkere motstand og måtte til slutt se oss slått med 3-1. Neste skoleår får vi besøk av Haugetun fhs. da har vi hjemmebane og er klar til å ta revansje.

Elevstevne 2013.

Årets elevstevne blir fra 24.-25.mai. program og invitasjon er sendt ut. Ta kontakt med skolen dersom du kjenner til noen som ikke har fått dette tilsendt.

Landsmøte i Noregs Kristelege Folkehøgskoellag (NKF) 2013.

Molde fhs. er i år vertskapsskole for landsmøtet til NKF som arrangeres fra 28.-31.mai. Vi gleder oss til dette. Har du mulighet så er du hjertelig velkommen til følgende åpne arrangement under landsmøtet :

–          Åpent seminar med bl.a tidligere statsminister i England Gordon Brown og Kjell Magne Bondevik kl.15.00 – 16.30 i Bjørnsonsalen Rica Seilet Hotell.

–          Konsert med Tord Gustavsen Ensemble og Kristin Asbjørnsen i Bjørnsonsalen Rica Seilet Hotell kl.19.30.

På skolens nettsider kan du også lese om «Sluttkampen» og følge livet ved skolen:

http://www.molde.fhs.no/site/main/les_mer.php?page_id=3344

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Skoleåret over ved Molde Folkehøgskole | NRI-ImF.noDet blir helt fulle hus ved Molde FHS også neste skoleår – rektor Helge Kjøll jr. er fornøyd med situasjonen […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *