Livet i ord og toner

http://bildegalleri.nri-imf.no/#123

Kulturkvelden med Gunnstein Draugedalen på Frænabu ble en flott opplevelse for de vel 150 som møtte frem.

Tekst: Jan Inge Nasvik

Torsdag 11. april var det igjen kulturkveld på Frænabu. Denne gangen var det sangeren Gunstein Draugedalen som var gjest.

Jeg snakket med flere unge voksne tidligere i uken og de fortalte at Draugedalen var ganske ukjent for de. Flere var derfor spent foran kvelden:

«Kanskje det ikke kommer så mange denne gang?» Jeg ankom ca et kvarter før start, og da var det en 6 -7 sitteplasser ledig, og det måtte settes inn enda flere stoler. Vi regner med at ca 150 mennesker var møtt fram. Dette er vel noe av det meste vi har hatt på kulturkveldene.

Det var tydelig at det var mange av den litt «eldre garde» som kjente til sangeren Gunstein Draugedalen og de mange sangene han har gitt ut på plate/CD, og sangene hans i Ønskekonserten.

Emil Krakeli var kveldens  leder, noe han gjorde på en god måte, og vi startet med 2 åreomganger , der Helge Eriksen som vanlig sto for trekningen.

Gunstein Draugedalen fikk deretter ansvaret for resten av kvelden. På en mesterlig god måte hadde han satt sammen et  program, der han  fikk  gitt oss mye gjennom ord og toner, viser og sterke åndelige sanger. Han knyttet straks en god kontakt med forsamlingen og i tillegg til formidlingen av det åndelige budskapet, høstet han  både applaus og latter. Mange satte også pris på de små gode historiene (stubbene) han fortalte.

Kvelden ble avsluttet med kaffe og nogo attåt for de som hadde tid og anledning.  Takk for en kjempeflott kveld, og takk en en stor kunstner.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.