Kick Off og fremskyndet rektorskifte ved Molde Friskole

http://bildegalleri.nri-imf.no/#122

Rektorskiftet blir allerede 1. mai – og her finner du bilder og rapport fra Kick Off som var tirsdag 5. mars.  Nå trenger vi vikarlærere  – kan du hjelpe oss?

(klikk på «play» og så den lille hvite firkanten – da får du bildene i stort format med tekst)

Rektor Øyvind Fonn har meddelt styret for skolen at han slutter som rektor 1. mai. Det betyr at det planlagte rektorskiftet flyttes fram fra 1. august til 1. mai. Vi er svært glade for at Jeanette Skoge Vesetvik har sagt seg villig å ta over allerede fra 1. mai. Øyvind har lagt ned et stort arbeid ved skolen i mange år, og vi vil uttrykke stor takk for den innsatsen han har gjort for Romsdal Ungdomsskole.

Det sier seg selv at dette en krevende situasjon for skolen. Jeanette har gradert morspermisjon denne våren og har 46 % stilling. Å overta som rektor midt i et skoleår når du samtidig har morspermisjon er svært krevende. En «ny» skole skal planlegges og de elevene vi har skal ha god undervisning og en god skolehverdag. Vi ber dere omslutte Jeanette og familien i bønn for den store oppgaven hun har tatt på seg.

Det som er mest viktig for oss nå er å få gode vikarordininger – og alle som er lærere og kan hjelpe oss med undervisningstimer frem til sommeren bes ta kontakt med Jeanette så fort som mulig (e-post jeanette@moldefriskole.no).

Kick Off ble en svært hyggelig kveld. Over 80 personer møtte opp og under ledelse av vår nye rektor fikk vi presentert alle de ting som det er jobbet med i vinter. I praksis er det en helt ny skole som nå presenteres. Nytt skilt ble avduket med skolens navn og logo, valgfag og reklamefilm m.m. ble presentert. Du finner alt dette på www.moldefriskole.no

Nå venter vi på endelig godkjenning for barnetrinnet, som kommer i løpet av mars. Elevprognosen for neste år er allerede fra 30 – 45 elever på de to trinnene, og vi føler oss sikre på at flere kommer i tiden fremover.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.