Siste nytt fra Molde Folkehøgskole

Mye å glede seg over – og travle dager – for rektor Helge Kjøll jr. og hans stab ved Molde FHS

Rekordsøkning – 336 søkere – 100 elever har sagt ja til kommende skoleår. Les siste nytt fra Molde FHS…

Tekst : Rektor Helge Kjøll jun.  – Bilde Molde Fhsk

 Kjempehyggelig ettårstreff.

Årets ettårstreff/reunion ble arrangert fra 11.-12-januar. Rekordstort oppmøte viser at dette er et arrangement tidligere elever setter stor pris på. Årets ettårstreff  inneholdt  mye mimring, god mat, volleyball- og fotballturnering og elevkveld på lørdag.

Internasjonal uke.

Internasjonal uke bestod i år av besøk av internasjonal sekretær i folkehøgskolen, Britha Phuti, internasjonal dans, besøk av Lone Anderson fra KiA (Kristent interkulturelt Arbeid) i Molde, innsamlingsaksjon til skolens humanitære prosjekt i Brasil med ny innsamlingsrekord !,  internasjonal mat fra Sri Lanka, Spania, Brasil og Thailand, og Moldemarked. Moldemarkedet består av ulike aktiviteter som elevene betaler for å være med på. Alt til inntekt for skolens prosjekt i Brasil.

Ut på tur med friluftlivsklassen.

Elevene som går på skolens friluftlivslinje er stadig ute på tur. Etter jul har de bl.a opplevd kystfriluftsliv i Aukra kommune, besteget fjellet Kirketaket , vært på tur til Sogndal og kjørt i puddersnø og gjennomført  en tredagers tur til Måsvassbu. Det meldes om stor trivsel og flotte turopplevelser.

Stor aktivitet på fotballbanen.

Skolens to fotballklasser har dette året spilt svært mange fotballkamper. I tillegg til interne kamper har de møtt Høgskolen i Molde, Bud IL og ikke minst 3.divisjonslaget til Elnesvågen. Guttene var svært fornøyde med å greie uavgjort 2-2 mot et sterkt 3.divisjonslag. Nå venter mulig kamp mot Molde 2.

Svært god søkning.

Vi opplever et nytt år med svært god søkning til skolen. Per dato (01.mars) har 100 elever takket ja til plass ved Molde folkehøgskole. Vi gleder oss stort over disse gode tallene. Vær fortsatt med oss i bønn for både årets elever og de elevene som så langt har takket ja til skoleplass til neste skoleår.

Skolen pusses opp.

Vi har det siste året ferdigstilt følgende oppussingsprosjekt ved skolen; nytt gulvbelegg i trappeoppgangen fra 1. til 2.etg. på Austborg, nytt gulvbelegg på scenen i gymsalen og nytt gulvbelegg i kontorfløyen på Austborg og så har vi fått montert elektrisk solskjerming i skolens gymsal. Arbeidet som enda ikke er avsluttet er oppussingen av 3.etg. på Nyborg. Målet er å ha dette arbeidet ferdig i begynnelsen av mai måned.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *