Vellykket Familieleir

http://bildegalleri.nri-imf.no/#121

Det er ikke så ofte vi kan gå på skøyter når det er leir på Frænabu, men det kunne vi siste helga i januar.

Les mer om årets første leir her – Audun Vesetvik (leirsjef) forteller:

Nok en gang kunne kretsen invitere til en ny familieleir på Frænabu. Og det var med glede både små og store pakket kofferten og satte kursen mot en litt annerledes januarhelg en vanlig. På denne leiren var vi også så heldige å få besøk av bibelskolen på Bildøy. Seks elever hjalp til med sang og musikk, andakter, barnepass og hobbyaktiviteter.

Arnfinn Norheim, som er lærer på bibelskolen, hadde undervisningen til oss voksne. Frimodighet var temaet for bibeltimene, og her fikk vi med oss mye godt hjem. Arnfinn snakket blant annet om at vi nå frimodig kan leve vårt liv foran Guds ansikt, på bakgrunn av hva Jesus har gjort for oss. Han pekte også på at vi ikke må kaste bort den frimodigheten vi har fått (Heb. 10.35).

Det ble en leir der hele familien fikk kose seg. Mens foreldrene fikk undervisning, ble det tid til ulike hobbyaktiviteter for barna. På slutten av leiren kunne de stolt vise frem og ta med hjem det de hadde laget.  Det ble også familiesamlinger, kiosk, utlodning og godnattsamlinger i løpet av leiren.

Leirens familieaktivitet var å gå på skøyter på Hostadvatnet, som ligger like ved Frænabu. Det har lenge vært kaldt i området, og isen var tjukk og god å gå på. Vi fikk for sikkerhets skyld en lokal mann til å komme for å godkjenne forholdene, før vi satte skøytene på isen. Her fikk vi alle utfordre oss, og det så ut som om alle hadde det veldig gøy! Noen av skøytene gikk på rundgang, så alle som ville fikk prøve seg!

Gjennom hele leiren vartet Reidun opp for oss med god mat, både tidlig og sent. Det smakte svært godt når vi fikk en hamburger i hånden, etter å ha vært ute på isen.  Det ble også god tid til å slappe av og bli bedre kjent med hverandre. Lørdag roet vi ned med delekveld. Det ble også vist film på storskjerm for de som ville se det!

Velkommen tilbake på familieleir! Neste sjanse blir 6. – 8. september på Visthus.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.