Nytt fra Frænabu

Driftsstyret fotografert i februar. Siden den gang har Oddbjørn Tislavold kommet inn som ny, mens Asbjørn Eriksen og Eli Brandsæter har gått ut av styret.

Mandag 3. september var driftsstyret for Frænabu igjen samlet til møte.

 

Blant de mange ting som ble drøftet var planlegging og gjennomføring av «Frænabudagen» søndag 16. september og Kulturkvelden med meieribestyrer Geir Andersen torsdag 20. september (se egen sak).

I løpet av sommeren har vi gjennomført en fantastiks sommeruke i juli. Det er også gjort en del vedlikeholdsarbeid, blant annet er taket i kjølerommet skiftet. Helge Eriksen, Hans Kjell Hansen og Bjørn Olav Farstad har også vært på Sunnmøre og hentet flere store limtre-dragere som på sikt skal brukes som gulv i bassengrommet i «Klossen».

Høgtun var på Frænabu i forrige uke med sine elever og lærere, travle men kjekke dager. Kommende helg er det ledig på Frænabu, men så er alle helgene frem til jul opptatt.

Styret drøftet også båtlotteriet, som går sin gang. Mange steder er det en stor innsats for å selge lodd, mens andre bygder kunne bidratt noe mer.

Oddbjørn Tislavold fra Molde ble ellers ønsket velkommen som nytt medlem i styret etter Asbjørn Eriksen. Styret består elles av Elisabet Harnes, Emil Krakeli (leder), Helge Eriksen, Hans Kjell Hansen og Kjell Magnar Svendsvik. I tillegg møter Reidun Åndal som daglig leder, og en representant fra kretskontoret. Denne gangen møtte kretsleder Arild Ove Halås.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *