Skolestart ved Romsdal Ungdomsskole

Rektor Øyvind Fonn overrekker stikkelsbærbusker som avskjedsgave til nestleder Gunnar Holth og styreleder Kåre Eikrem

Mandag 20. august var det klart for ny skolestart ved ungdomsskolen på Bjørset.

Dette året starter totalt 14 elever ved Romsdal Ungdomsskole. Desverre fikk vi ikke den elevtilgangen gjennom sommeren som vi hadde håpet på.

Det lave elevtallet gir skolen en svært presset økonomisk situasjon og styret arbeider med å finne løsninger på dette. Det arbeides både med å få inn evt. sponsormidler og det er sendt brev til skolens vennering om ekstra gaver. Det er også gjennomført sparetiltak. Styret arbeider også med en refinansiering av skolen.

På styremøtet i juni ble formann Kåre Eikrem og nestleder Gunnar Holt takket for lang og tro tjeneste for skolen. De har begge vært med helt siden starten i 2002/2003. Rektor Øyvind Fonn overrakte Kåre og Gunnar hver sin stikkelsbærbusk som en synlig takk for det arbeid de har lagt ned for skolen.

Det nye styret for Romsdal Ungdomsskole består av Nils Martin Sandven (leder), Arild Ove Halås, Gunnlaug Lima, Jofrid Karin Aas og Knut Ståle Morsund.  Roger Andre Haugland er første vara og Knut Steinar Dahle andre vara. I tillegg møter representant for personalet, foreldre og elever samt rektor i styret.

Styrets hovedoppgave i tiden fremover er å arbeide med elevrekrutering slik at skolens drift og økonomi blir stabil og god. Det skoleåret som vi nå har gått inn i blir et krevende år for ungdomsskolen vår, og skolen trenger både forbønn, omsorg, god omtale og gode gaver i ukene og månedene fremover.

Du kan ellers følge livet ved skolen på www.romusk.net

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *